מבקש המלצה לרכישת מקצוע עליון תחתון לחובבים תקציב עד 2500 ש"ח.
Y yulevi New member 17/10/09 #2 אם יש לך קצת סבלנות תקבל תשובה כי מספר חברים מתעניינים ממש בימים אלה,ויפרסמו את תוצאות הבדיקה,ואם תהיו מספר רוכשים יהיה טעם לקנות במרוכז ולבקש הנחה
אם יש לך קצת סבלנות תקבל תשובה כי מספר חברים מתעניינים ממש בימים אלה,ויפרסמו את תוצאות הבדיקה,ואם תהיו מספר רוכשים יהיה טעם לקנות במרוכז ולבקש הנחה
A amirmod New member 18/10/09 #3 אני בהחלט מוכן להמתין לתשובה האם יש לך נתונים טכניים כל שהם על המקצוע אודותיו מתרקמת העסקה?
Y yulevi New member 18/10/09 #4 יש בדרך מחר אהיה חכם יותר ,תגיב למסר ששלחתי לך ,כי אינני בטוח שאפשר יהיה לפרסם את כל הפרטים בפומבי,בגלל מגבלות פרסומת
יש בדרך מחר אהיה חכם יותר ,תגיב למסר ששלחתי לך ,כי אינני בטוח שאפשר יהיה לפרסם את כל הפרטים בפומבי,בגלל מגבלות פרסומת
Y yerets New member 18/10/09 #5 אשמח אם תפרסמו יותר מידע מאחר וגם אני, ואולי חברים נוספים מעוניינים במידע, אשמח אם תפרסמו כמה שיותר מידע. אולי אפילו בשירשור חדש. תודה
אשמח אם תפרסמו יותר מידע מאחר וגם אני, ואולי חברים נוספים מעוניינים במידע, אשמח אם תפרסמו כמה שיותר מידע. אולי אפילו בשירשור חדש. תודה
Y yulevi New member 18/10/09 #6 אם יש עוד חברים שמעוניינים../images/Emo239.gif תצטרפו לרשימה, אני מנסה כרגע פיילוט לרכישה מרוכזת , ולהשיג מחיר טוב ישנם שלושה חברים המעוניינים במקצוע,כעת התווסף הרביעי,הנושא נבדק מול שלושה ספקים מחר אני נוסע עם חבר נוסף לבדוק 2 ספקים
אם יש עוד חברים שמעוניינים../images/Emo239.gif תצטרפו לרשימה, אני מנסה כרגע פיילוט לרכישה מרוכזת , ולהשיג מחיר טוב ישנם שלושה חברים המעוניינים במקצוע,כעת התווסף הרביעי,הנושא נבדק מול שלושה ספקים מחר אני נוסע עם חבר נוסף לבדוק 2 ספקים
A amnontt New member 18/10/09 #8 מקצוע יהודה שלום. גם אני מעוניין במקצוע, אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי נושא זה