מבקש המלצה לtheme

מבקש המלצה לtheme

אני רוצה שהאתר יראה בערך (ראו תמונה לדוגמה) לא צריך שום אפקטים וגם עבור הטקסט למעלה הכנתי תמונה של טקסט במקום טקסט רגיל. לא צריך גם שיהיה אפשר ללחוץ על משהו או להכניס מייל. רק רקע ירוק ועליו אני מוסיף את התמונות שכבר הכנתי. זה הכל.
(מבחינת ידע\ניסיון שיש לי בניתי בעבר אתר וורדפרס אחד)

RoyceGracie

New member
אתר כזה הייתי בונה בצורה סטטית האמת

כי הוא יטוס אם יהיה סטטי

אבל אם אתה מתעקש על וורדפרס, נראה שהכי מתאים יהיה להשתמש ב BLANK THEME כלשהי ולשים עליה PAGE BUILDER ואיתו לבנות את האלמנטים על רקע ירוק

תודה רבה!

(הלכתי בסוף על WP למרות המהירות כי זה מה שאני מכיר נעזרתי מאוד במה שהצעת)
מבחינת גודל הscreenshot (תמונת הרקע של האתר) :
- איזה גודל של קובץ היית בוחר? בהנחה שאני רוצה משהו דומה לזה?
- איזה יחס של פיקסלים היית בוחר?
(מבלבל אותי קצת שמצד אחד WIX עצמם ממליצים עבור fullscreen websight את היחס 1250:800 בערך 1.56,
בעוד שכאשר אני מעלה את אתר הWIX שבחרתי ובוחר בדפדפן תצוגה של fullscreen אני מקבל את היחס 1897:1005 בערך 1.89)

RoyceGracie

New member
כשאתה אומר תמונת רקע של האתר, אתה מתכוון לירוק ?

הצבע הירוק מאחורה? זה לא צריך להיות כתמונה, זה סתם ירוק, תעשה שהרקע של כל האתר יהיה ירוק פשוט (בקוד CSS). ממש לא כתמונה

תודה
איך להתחיל מדף חלק לגמרי

אני רוצה להתחיל מדף חלק ואז לשנות את צבע הרקע לירוק אני מצליח לשנות את צבע הרקע לצבע שבו אני מעוניין אבל אני לא מצליח להתחיל מדף חלק לגמרי.
כלומר בתור התחלה הייתי רוצה שהאתר יראה כך (ראו תמונה)

ניסיתי לשתול קובץ של עמוד חלק בשרת בתיקיית הtemplate-parts
ניסיתי למצוא THEME שבנוי להציג דף חלק
ניסיתי להוסיף תוסף מתאים לדוגמה Blank Slate
אשמח לעזרה

הקישור לקובץ היה פגום - מצורף קישור תקין

ניסיתי לשתול קובץ של עמוד חלק בשרת בתיקיית הtemplate-parts

RoyceGracie

New member
אוקיי וזה לא עובד ?

אם אתה הולך לעמודים---> צור עמוד חדש

אתה לא רואה מצד שמאל למטה תפריט נפתח שבו אתה יכול לבחור "Blank Page" ?

נראה שהקובץ שהעלת יעבוד. אם הוא לא עובד. תשכפל בתיקייה הראשית את הקובץ PAGE.PHP , תשנה לו את השם למשל ל PAGE-BLANK.PHP ותדחוף בתוכו את כל הקוד שצירפת פה.

רק שים לב שהקוד ששמת פה אין שום דבר שיתן לו גבולות, הרוחב של האלמנטים בתוכו יהיה 100%

הלכתי בסוף על מה שהצעת(סטטי בלי WP) איפה למקם את התיקיה בשרת

אני משתמש בcyberduck ולא בfilezilla לכן השרת נראה ככה איפה בשרת כדאי למקם את התיקיה (שכוללת את הקוד)?

צריך לעשות פעולה נוספת? האתר עוד לא עולה

הכנסתי את תיקיית האתר (ששמה mehundas) אל תקיית public HTML שבשרת, והאתר עדין לא עולה..יש אולי עוד משהו שצריך לעשות?

6.5MB סה"כ עבור כל התמונות זה ככ הרבה? האתר עולה כל כך לאט

יש בערך 16 תמונות סה"כ 6.5MB זה כל כך הרבה?
האתר ללא WP (רק HTML וCSS) הקונטיינר בגודל 1500 על 1200
חוץ מהאפשרות להזין מייל ולשלוח הוא לגמרי סטטי
והוא עולה כל כך לאט שמי שינסה אותו בפעם הראשונה עלול לצאת ממנו מתוך מחשבה שהוא ריק עוד לפני שהתמונה הראשונה תצליח להופיע על הצג....

FreeSoft

New member
6.5M זה בערך 6.3M יותר מדי...

תשנה את הגדלים של התמונות. אחר כך תבצע שמיר לweb ואח"כ תדחוס אותן עוד קצת מפה:
https://tinypng.com/

תודה!! למה אני מקבל ג'יבריש title?

המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את קוד הHTML בדפדפן דרך המחשב שלי אני מקבל כותרת עברית תקינה ואילו כאשר אני מעלה את אותו קובץ HTML לשרת אני מקבל ג'יבריש

למעלה