מבקש המלצה על מסעדה באילת

מבקש המלצה על מסעדה באילת

עדיפות לסעדה עגם צמחונים יישרדו. אני מכיר וממליץ על: קולומבוס (אם כי אחותה ההרצלינית מעט יותר טובה בעיני). שיפודי אילת, באזור התעשיה (שמאלה בסוף המסלול של ש"ת אילת)-חוץ מהבשרים מבחר נאה של סלטים ותוספות במחיר סביר.

meravbr

New member
מסעדות באילת

האהובה עלי ביותר - לה קוצ´ינה של רשת ישרוטל (איטלקיה לא כשרה) - לחם שום טעים, אנטיפסטי טוב, ניוקי מעולה ועוד. היינו גם בוונגס גריל - אסיאתית כשרה של ישרוטל - היה פלצני ולא משהו בכלל (לא רע, רק לא מיוחד). גם ב"ניו יורק ניו יורק" בינוני למדי... ממש לפני המון שנים היינו גם באל-גאוצו (לא ממש מתאים לצמחונים) וגם היה די נחמד... דווקא היינו די הרבה באילת בשנתיים האחרונות וראינו שתחום המסעדות בה התפתח - יש גם את רוטשילדס (לא היינו), סניף של ג´ירף (גם נחמד), ראנץ´ האוס - גם של ישרוטל (וגם טרם הספיקונו), סנטה פה (רוצים להיות). ולא לשכוח - סניף של קפה ארומה! חשוב מאד (איך עוד לא פתחו שם ארקפה, איך???) - יש להם סנדוויצים מעולים, ענקיים, ולא יקרים בכלל (אבל זה לא ממש מסעדה, נכון)

פרנקלית

New member
"המפלט האחרון" - אילת

מסעדה מעולה שהייתי בה לפני כשנתיים והשאירה עליי רושם מצויין. הייתי בה רק פעם אחת ואולי זה השתנה מאז, אבל אם לא - מומלץ מאוד. צמחוניים יוכלו לאכול בשמחה משפע הדגים והסלטים הטעימים שיש שם. זכור לי שהמחירים היו בינוניים + נראה לי שהיום זה יוצא משהו כמו 150 - 100 ש"ח לסועד, אבל אל תסתמך על זה יותר מדיי ...

חלוצה

New member
נפתחו

במלון מלכת שבא שיים: האחת סושי בקומה העליונה של המלון - אלוהי. והשניה שאני לא זוכרת את שמה, מסעדת בשרים מצויינת. לא זולות שתיהן אבל קומת הסושי נפלאה ואם מציינים ארוע ולוקחים את הזמן ככה בכיף אז הבשרית שלהם מצוינת.

למעלה