מבקש המלצה על מסעדה

ogispan

New member
מבקש המלצה על מסעדה

שלום לכל אוכלי הבשר ! ביום חמישי הקרוב נחגוג אני ואישתי את יום הנישואין שלנו, ותיכננו ללכת למסעדה בלאק סטיר (blak steer) בהרצליה. אבל הבנתי שהמסעדה עברה מקום ואז ניסגרה לחלוטין (האם זה נכון?) ולכן ארצה את המלצתכם למסעדה בסיגנון הבלאק סטיר. אני אתן כמה דגשים שמאוד חשובים לי במסעדה. על הכל אני מוכן להתפשר חוץ מ: 1) איזור המרכז (רשל"צ - הרצליה) 2) המנות באות עם תוספות ללא תוספת תשלום (כמו בבלק שמקבלים ציפס ובצל מטוגן) 3) יש בחירה במשקל הבשר (בניגוד למסעדות שמוכרות 300 גרם וזהו...אין משקל אחר) 4) מחיר לא בשמיים (בבלאק סטיר 300 גרם עלה 99 שקל. סדר גודל כזה) אודה לכל מי שיש לו המלצה בשבילי
 

bigjack

New member
בהרצליה פיתוח יש את "עד העצם" הותיקה

למרות שלטעמי הם ירדו באיכות בשנים האחרונות (או שההיצע יותר גדול וכבר לא מרגש אצלהם) ויש את סוהו וניהו באזה"ת הישן של רשל"צ במתחם נאפיס. ניהו היא יותר מסעדת בשרים והסוהו היא בעלת תפריט הרבה יותר עשיר עם יופי של בשרים ותוספות בגדלים שונים ובנוסף יש יופי של פירות ים מוקפצים וסושי.....הם הפייבוריטים שלי. מומלץ שם אנטריקוט 400 גר' או טבעות פילה בקר עם הצ'יפס הענק שלהם.
 
המלצה חמה אש

"רק בשר" בתל אביב, סלמה פינת קיבוץ גלויות (בצומת של המשטרה). 1. בערב יש באזור חניה בלי סוף, והמסעדה יפה ונעימה. מתאימה גם לילדים. 2. השיטה היא שאתה נגש לדלפק, בוחר את חתיכת הבשר שאתה רוצה (יש מגוון גדול) ואומר לטבח כמה בדיוק לחתוך ואיך להכין. אפשר לבחור כמה סוגים שתרצה. את הבשר המוכן מגישים על מנגל קטן ששומר על חום הבשר ומאפשר גם לצלות עוד אם תרצה. תמיד אפשר לחזור לדלפק לסיבוב נוסף. 3. תמורת סכום סימלי (נדמה לי ש-14 ש"ח) מקבלים את יין הבית ללא הגבלה. יין בהחלט טוב. 4. מחיר מאוד מאוד סביר (בעיני). סדר גודל 120-140 ש"ח לאדם, כולל יין, מנות ראשונות, קינוחים, ובשר להתפקע (אכלנו 450 גרם לאדם). 5. איכות הבשר היתה מצויינת, אם כי מהנקניקיות לסוגיהן פחות נהננו (אולי עניין של טעם). 6. התוספות כן בתשלום. לדעתי זו טעות להתעקש על זה, מפני שבמקום לקבל תוספת "בחינם", אתה מקבל "הנחה" על הבשר. כך שבסופו של דבר אתה משלם אותו דבר, אבל אתה גם יכול לבחור אם וכמה תוספות לקבל. 7. חייבים להזמין מקום מראש, ורצוי לפחות יום קודם.
 
למעלה