מבקש המלצה על ספרים

xbusterayg

New member
מבקש המלצה על ספרים

שלום לכולם. אני עובד כשכיר אבל חולם להיות עצמאי. הבקשה שלי לכל המומחים מביניכם אנשי עסקים. בבקשה תמליצו לי על ספרים שכדאי לקרוא ספרים שיעזרו לי ויתנו רקע התחלתי טוב למעבר משכיר לעצמאי. תודה מראש.

joni4u

New member
יש יש ויש.....

אז ככה. הכי פשוט לבחור ספרים זה לקפוץ לספריה הציבורית באזור מגוריך ו"להתלבש" על אזור סיפרי העיון בנושא ניהול,שיווק ועסקים ושם לקרוא ללא הפסקה ולהתרשם מהספרים. דרך שניה היא להכנס לחנות ספרים כל שהיא ולעיין שם בספרים תקרא את המבוא לספר בחלק האחורי של הספר ואת תוכן העיניינים ותראה עם זה מדבר לכיוון שלך.יש הרבה ספרים שעוסקים בתחום. ההמלצות שלי הם בעיקר של הכותב מאיר לירז שהוצאי לאור הרבה ספרים שקשורים ליזמות,הצלחה אישית,איך להתחיל לבנות עסק וכו´. אני מצרף קישור לאתר שבוא תוכל לקרוא תקצירים של ספרו ולהזמין ממנו אישית את הספרים,מר לירז אדם חביב ביותר. אתר שני הוא האתר של מנהלי הפורום עצמו הרשות לעסקים שמחזיק הרבה מאמרים בנושא העיסקי ושם גם יש הרבה תקצירים של פרקים מתוך הספרים של מאיר לירז ובכלל.הרשות גם יכול לעזור לך בשלבים של פתיחת העסק ויש להם גם קורסים והדרכות למנהל/עצמאי המתחיל בתשלום של כ-1000 ש"ח המלצה שלי אישית היא שלפני שתפתח עסק או תתחיל בכיוון תלמד קודם את עצמך. לא כל אדם מתאים באופיו לנהל עסק.לפעמיים החלום עצמו של להיות עצמאי "דורס" את הבדיקה הראשונה של האדם ואת ההכנה הנפשית עצמה של להיות אדון לעצמך ולעמוד התחיביות כספיות וניהוליות.הכי חשוב שתיהיה כן עם עצמך ותחסוך לעצמך הרבה בעיות בעתיד. בכול מקרה אני מאחל לך הרבה הרבה בהצלחה ואשמח לעזור בכול נושא

יש עוד קצת

ג´וני כתב לך תשובה נהדרת . אוסיף עוד כמה אתרים בחינם : האתר של גיל פרץ : www.gilperetz.com האתר של אורן בסון : www.allmarketing.co.il האתר שלי : www.loveyoursuccess.net וגם ראה באתר שלי מדור לינקים , יש הרבה לינקים שיעזרו לך . בהצלחה

orange_juice

New member
ספר...

תראה, ברור לך שבשביל קודם כל לפני שאתה הופך להיות עצמאי עדיף לך להיות כמה שנים שכיר על מנת ללמוד את הטעויות כשכיר כדי שלא תחזור עליהן כעצמאי.... ישנם המון ספרים בנושא ולאו דווקא באינטרנט כמו שהחבר´ה פה מפרסמים. אני אישית קראתי כאלה כמה. להגיד לך שהם עזרו לי במשהו, אני לא אגיד. הם אמנם נתנו לי תמונה כללית וכיוון כללי לאן לפנות ומה לעשות אבל זה מאוד בגדול ובהכי כללי שיש. קח לך ספר לדוגמא שאני קורא עכשיו הוא "אבא עשיר אבא עני" של רוברט קיוסאקי. הוא מדבר על הבדל בין אנשים עניים ואנשים עשירים ואיך ההבדל נוצר מלהתחילה ואיך כמובן לגרום לך ללכת בכיוון שאתה רוצה.ספר מצויין אבל הוא נותן תמונה מאוד כללית ומדבר כמובן על דברים מאוד מאוד חשובים לכל בעל עסק עצמאי שצריך לדעת אותם. תוכל לרכוש אותו בסטימצקי. אם אתה רוצה עוד ספרים תכתוב לי לפרטי...

גם ספרים

ג´וני המליץ גם על הספרים של מאיר לירז , הרבה ספרים , בנושאים שונים ותוכל לבחור את הנושא שמענין אותך . גם לי יש ספר בסטימצקי שנקרא "איך להצליח בחיים " ומומלצים גם הספרים : חשוב ותתעשר , מי הזיז את הגבינה שלי , הגביע הוא שלנו ועוד . האתרים זה חינם באינטרנט וכדאי להתחיל מהם ולקבל כיוון . האתר שלי : www.loveyoursuccess.net

xbusterayg

New member
האם משהו מכיר ספר...

של נפוליאון היל - GROW RICH האם הוא מומלץ?

הספר : חשוב ותתעשר

של נפוליון היל , תורגם לעברית , באנגלית : THINK AND GROW RICH ספר מעולה ליזמות והשראה להצלחה בעסקים . ספרי איך להצליח בחיים והאתר שלי , יש בהם תוכן מושפע מאוד מספר זה .

אני אישית ממליצה

הוא מצויין ונותן המון מוטיבציה קראתי אותו רבות זהו ספר שאני מעניקה אותו כמתנה לאנשים

צימט

New member
ספרים

מספרים אפשר רק לפרנס את אלה שכתבו אותם והם בדרך כלל שווים לתחת ! דבר ראשון פנה לעזרה במרכז מט"י הקרוב למקום מגורייך שם יש גם קורסים המסייעים בהבנת השוק, נושאי תמחיר, שיווק ועוד תתייעץ עם בעלי מקצוע בתחומך, תתפלא ישראלים למרות התחרות אוהבים לעזור ! הטיפ הכי חשוב זה באמת לקבל מידע מאנשי מקצוע אם זה בהרצאות , בקורסי חוץ באוניברסיטאות, סדנאות שונות וכדומה - שם נמצאים התותחים הכבדים ומהם צריך ללמוד. לא כל מי שכותב ספר - יודע משהו ולמעשה כל אחד יכול לכתוב ספר על מה שבא לו. בכל מקרה - הרבה הצלחה

תשובה גסה , ביטויים גסים ,לא ראויים

לא מעוררים כבוד לכותב - חבל שנכתבו בסגנון גס כזה . למטי כל הכבוד והברכה . קורסים אוניברסיטאיים , סדנאות מותאמים לצרכים ולנושאים הקרובים לענינך , זה מצוין . ספרים זה חלק מאוד חשוב , יש שפע רב ואפשר לבחור את המתאימים ביותר . כנ"ל תוכן באינטרנט והיתרון שזה חינם . בדרכי נועם ובהצלחה .

המלצה על ספרים

מה תחום העיסוק העצמאי שלך? בהתאם לכך אוכל להמליץ לך על ספרים בתחום. אך אמליץ לך בכל מקרה על שני ספרים 1. מטרות ויעדים בחיים- וכיצד להשיגם ג´ק דווידסון (הוצאת אופוס) 2. אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים דוקטור סוס (הוצאת כתר) מומלץ לכולם בחום בהצלחה איציק לביא

zeidman

New member
עצמאי

במצב היום אני מציע לך להמשיך לחלום. זה זמן לאנשים עם רגלים על קרקע. יש יתרונות בכל מצב צריך למצוא אותם.

המלצה על ספרות

הרשות לעסקים קטנים ובינוניים משקיעה מאמצים רבים בפיתוח עזרים מקצועיים לטובת בעלי עסקים ויזמים. במרכזי טיפוח היזמות עומדות לרשותכם חוברות ומדריכים אשר מטרתן להרחיב ידיעותיהם ולשפר את מיומנויות הניהול של בעלי עסקים ויזמים אלה. סדרת "ניהול עסק" מציעה מגוון של חוברות מעשיות וממוקדות בתחומים של הקמה וניהול של עסקים קטנים ובינוניים. בין החוברות: הקמת עסק נותן שירותים, הקמת חנות, הקמת עסק יצרני- שלב אחר שלב, הכנת תוכנית שווק לעסק, כלים לשיפור הרווחיות בעסק, סדרת "עסקים מהבית" - ארבע חוברות המציעות קווי מחשבה ועצות מעשיות לאיתור הרעיון, הקמת העסק וניהולו מהבית. החוברות מחולקות לנושאים בהתאם לשלבי התפתחות העסק : צעדים ראשונים בעסק, ארגון העסק הביתי, תפעול יומיומי של עסק ביתי, והעסק הביתי- מרעיון למציאות. בנוסף, קיימים פרסומים נוספים. את כל הפרסומים ניתן לרכוש במחירים מוזלים (מאד) במרכזי טיפוח היזמות ברחבי הארץ (1700700605). למידע נוסף פתח את הקובץ המצורף.

aristola

New member
ספרים בתחום ניהול עסק

1. ניהול לקוי של אדיג´ס 2. לנצח נבנו 3. כיצד להצטיין בניהול את שלושתם אפשר להשיג בסטמצקי. אלו ספרים שעוסקים יותר בניהול עסקים ברמה הרעיונית. בתוך הספרים תמצא דוגמאות איך העסקים הגדולים והמוצלחים בעולם הצליחו עסקית. כל הדוגמאות ב"לנצח נבנו" הן דוגמאות של ארגונים שהתחילו ממאוד קטן.

מאמן1

New member
כל מה שלא לימדו אותך בבי"ס ליזמים

נכתב על ידי: ווילסון הארל הוצאת הספריה הבינלאומית לאנשי עסקים. והסיבה שמתאים לך נמצאת בפרק מספר חמש "האם אתה הרפתקן או חקלאי?" סיבה נוספת: האיש פשוט לא חושב באופן קונבנציונאלי ולא מפחד "לשחוט פרות קדושות". תהנה.

למעלה