מבקש המלצה על תוכנה לעריכת וידאו

indian

New member
מבקש המלצה על תוכנה לעריכת וידאו

עם כל מיני אפקטים יפים, אבל שלא יהיה יותר מידי מסובך

GGOODD

New member
המלצה

אם אתה מעוניין בתוכנה לא מסובכת במיוחד עם אפקטים יפים אני ממליץ לך על תוכנת Ulead VideoStudio 7 תוכנה שאפשר לעשות בה דברים נהדרים עם אפקטים מורכבים והאפשרויות בה לעורך המתחיל בהחלט נהדרות... תוכל למצוא עוד פרטים על התוכנה בקישור הבא: Ulead VideoStudio 7 שאלות נוספות יתקבלו בברכה! בהצלחה.

indian

New member
תודה, עוד שאלה קטנה

איך אני מעביר את הסרט מהמצלמת וידאו שלי למחשב? אני צריך כרטיס מסך מסויים?

תוכנה עוד יותר פשוטה וחינמית

היא כמובן Microsoft movie maker 2.0. לגבי לכידת וידאו, תלוי באיזה פומט הסרט, למצלמת DV אתה צריך כרטיס PCI המכונה Fire Wire העולה בסביבות 150 ש"ח. לוידאו אנלוגי אתה צריך כרטיס וידאו לוכד המתאים לפורמט האנלוגי שבו צולם הסרט.

indian

New member
אין לי דיגיטלי

יש לי פנאסוניק NV-VZ1 מאיפה אני משיג את הכרטיס וידאו הזה, ואחרי שערכתי את הסרט מה אני צריך כדי להעביר אותו לוידאו (לקלטת וידאו) מצטער על כל השאלות

כמובן שיש מגוון גדול של כרטיסים ..

למכשירים אנלוגיים, תלוי ביכולות שלהם , כמובן שאותו כרטיס גם מייצא חזרה למצלמה שלך או לכל מכשיר וידאו אחר, השאלה היא האם תרצה רק לשמור או אולי להמיר ל DV או ל MPEG. כל חנות מחשבים מכובדת מחזיקה כרטיסים כאלו, ראה אתרי מכירות של ציוד מחשבים בסעיף כרטיסי וידאו/טלויזיה.

indian

New member
אני רק רוצה

לערוך במחשב להוסיף הפקטים ואחר כך להעביר את זה לוידאו או לצרוב לדי.וי.די. אם אני אלך לחנות ויבקש מהם את מה שהסברת לי הם יבינו?

הכרטיס הזה עושה המרות לדיגיטלי

וכו', תוכל למצוא כרטיס שרק לוכד את הוידאו ומייצא חזרה אנלוגי.. אם זה מספק אותך בהרבה יותר זול, אל תמהר לרכוש, תבין קודם עם עצמך מה אתה מחפש ורוצה לעשות בכל השלבים - ואז תחפש באתרי PC כמו Goldtop , Ksp וכאלה ..

GGOODD

New member
זה תלוי

איזו מצלמה יש לך אם יש לך מצלמה דיגיטלית יש לך אפשרות להעביר סרטים קצרים דרך כבל Usb אם אתה רוצה להעביר בצורה מקצועית ואיכותית יותר אז ישנו כבל firewire שצריך לרכוש אותו וכרטיס דיגיטלי, אני לא מתמצא בסוגים או במחירים אבל יש כאן חברה שכן אז אם מישהו רוצה לפרט זה יהיה אחלה... מקווה שנתתי לך לפחות קצת מידע...

Schnickelfritz

New member
שאלה בקשר לתוכנה..

משום מה היא מסרבת לעשות לי fade... ז"א- אני לוחצת על כפתור ה fade (גם in וגם out) אבל זה לא עושה ואני לא מבינה למה...

למעלה