מבקש המלצה

Prophet23

New member
מבקש המלצה

מצאתי את המלונות הבאים דרך וואלה. כולם 5 כוכבים והמחירים לא ממש יותר מדי שונים. הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף. יש רכב אז מרחק מהעיר או הים לא משנה. המחירים הם לסופ"ש ל-3 לילות. 1.קלאב הוטל- 446 ש"ח 2.מג'יק פאלאס-428 ש"ח 3.קלאב אין- 416 ש"ח 4.סיאסטה- 423 ש"ח. הכל כלול. 5.ויסטה- 380 ש"ח. חצי פנסיון. מה שמוזר לי פה זה למה 2 המלונות האחרים שרשום שהם 5 כוכבים גם כן, נותנים כלכך הרבה במחיר כלכך זול מה3 הראשונים. מה באמת עדיף מבחינת כדאיות המחיר והאיכות של המלון? תודה רבה

שמר2

New member
יש פה רק 2 מלונות 5 כוכבים

מג'יק פלאס, וקלאב הוטל (שאולי מדורג 5 כוכבים מבחינת הקריטריונים, אבל הוא רחוק מהפאר המצופה של 5 כוכבים). קלאב אין הוא כפר נופש של 4 כוכבים, ויסטה מדורג 4 כוכבים אבל הוא בהחלט מלון 3 כוכבים וסיאסטה הוא מלון 3 כוכבים שמדרג את עצמו כ-4 כוכבים: עד לפני כמה שבועות הוא היה מלון 3 כוכבים והדבר היחיד שהתשתנה בו הוא השם (ממיראז' לסיאסטה) ומתכונת הפעילות (הפך להיות מלון הכל כלול).

Prophet23

New member
אוקיי, אז בין המג'יק לקלאב הוטל

אתה ממליץ על המג'יק? איך המג'יק? שווה 5 כוכבים?

Prophet23

New member
אני לא יכול להרשות

לעצמי יותר מבערך 450 שקל ללילה.. ומג'יק וקלאב הוטל היחידים שראיתי בקטגוריה של 5 כוכבים ששוים משהו בסביבות המחיר הזה

שמר2

New member
מג'יק פלאס בהחלט שווה

לא לירח דבש, הצעת נישואין או כדי להרשים את הבן דוד ממנהטן, אבל בהחלט מלון טוב מרוב הבחינות (רק מליון ילדים). ד"א - 5 כוכבים אומר משהו כמו: אפשרות לא. ערב, שירות חדרים, מסדרונות ממוזגים ופנימיים, מקום שמגיש אוכל לפי תפריט, חדרים מאובזרים, בריכה, חדר כושר, גודל מינימלי של חדר, אולמות לאירועים וכנסים ועוד כמה קטגוריות. אם המלון לא חורג מיותר מאחד או שניים מהנ"ל שאין בו, אז הוא 5 כוכבים - קלאב הוטל לדוגמא, הוא 5 כוכבים דלאקס לפי שיטה זו... כך שתזהר מאוד בחישוב הכוכבים.

Prophet23

New member
תודה, אז רק להבין משהו

בין הקלאב למג'יק, אתה ממליץ על המג'יק?

שמר2

New member
YEP

קלאב הוטל מתאים במיקרה הטוב למשפחות עם ילדים.

למעלה