מבקש המלצה...

tomsoier

New member
מבקש המלצה...

אם אפשר המלצה ע ל ספר או מאמר טוב לתאוריה להתחלה??

Molchansky

New member
המלצה

אני לא מכיר ספר ספציפי אבל אני מכיר כמה חנויות מצויינות שאתה יכול לבקש מהם שיתנו לך בדיוק מה שאתה רוצה
ולבחור מתוך כמה דברים שיראו לך. 1."פרום" - נמצאים בסמטת בית השואבה, צמוד לרחוב אלנבי בתל-אביב. 2."מיוזיק בוק שופ" - יש להם אתר אינטרנט, אבל אפשר גם להתקשר אליהם ולקבוע לבוא לראות ספרים, אפשר גם לראות רשימת ספרים באינטרנט. 3."מרום" - נמצאים בדי-מול ליד הבורסה ברמת-גן.

SHEX

New member
פרום זה לא בבית השואבה../images/Emo95.gif

זה באלנבי 48 בית השואבה זה בקצה השני של אלנבי...

Molchansky

New member
לא

אני נמצא שם פעם בשבוע לסמטת בית השואבה יש 2 כניסות זה בכניסה שקרובה יותר לכיוון של שנקין. אני יכול לתת גם טלפון שתברר את הכתובת
כמו שהזכרתי אני נמצא שם כל שבוע.

SHEX

New member
אני מכיר את שתי הכניסות../images/Emo95.gif

וזה ממש מוזר לי, כי גם אני בפרום הרבה, אבל זה ממש בצד השני של אלנבי... :S אני גם זוכר שבפעם הראשונה שלי בפרום זכרתי את הכתובת אלנבי 48, ויש לי בראש תמונה של הכתובת על הבניין... בכל מקרה, לא משנה מה הכרטיס אומר, לפי המיקום של החנות ברחוב, זה בקצה השני.. סמטת בית השואבה זה כמעט על רוטשילד, לא? :X

SHEX

New member
אני ממש מתנצל, צדקת../images/Emo95.gif

אני בטעות חשבתי שמדברים על גינזבורג... גינזבורג זה אלנבי 48 סליחה על ההטרדה

Molchansky

New member
../images/Emo140.gif

אתה לא צריך להתנצל אני לא תקפתי או משהו וגם אתה לא תקפת או משהו לא קרה כלום
דרך אגב, לגינצבורג יש גם חוברות תווים? כי למען האמת זה די מגביל אותי להיות תקוע רק בחנות אחת.

SHEX

New member
יש להם../images/Emo95.gif

אבל לא באותה כמות, רמה ואיכות כמו של פרום, אני משער...

Molchansky

New member
כמו שכתבתי

אני לא מכיר ספר ספציפי עם הבסיס אבל תבקש מאותן חנויות המלצה, הן ישמחו להראות לך יותר מספר אחד ותוכל לדפדף ולבחור את זה שימצא חן בעינייך.

ספר תיאוריה בעברית.

ידידי היקר. נהוג לומר ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו", אבל בכל זאת תרשה לי להפנות אותך לספר אותו פרסמתי לפני כשנתיים וחצי: האלתור בג'אז - יסודות ותיאוריה עיין בקישור הבא: http://www.o-zen.com/jazz/ למרות שהספר עוסק הרבה מאד באלתור בג'אז, חלקים נרחבים ממנו עוסקים בתיאוריה המוזיקלית בסיסית - עד מתקדמת. עיין בספר באחת מחנויות המוזיקה המובחרות כגון: כלי זמר, מרום, שכטר מוזיקה, ועוד... ובדוק אם הוא אכן מתאים לך. אשמח לענות על כל שאלה, בברכה - רז יצחקי

למעלה