מבקש המלצות (+/-) לאולימפוס c40

אתר dPreview מתן למצלמה ציון

של 4 כוכבים מתוך 5. הרזולוציה גבוהה , המצלמה אוטומטית לחלוטין וגם ידנית לחלוטין (וגם חצי חצי), החסרון היחידי (לדעתי) זה הזום שהוא רק X3.

nova

New member
c4040 zoom

יש לי אותה, והיא מעולה. אהבתי מאוד את פונקציית הפנורמה, למרות שצריך להתאמן עליה הרבה. מעבר לזה - מאוד מקצועית. אפשר סתם לצלם איתה תמונות, ואפשר לצלם איתה תמונות עם שליטה ברוחב הצמצם, זמן פתיחה, וכו´ וכו´. בקיצור, ממש טובה. בנושא צילום סרטים קצרים - היא מצלמת בפורמט QUICKTIME, וכשאתה מצלם סרט עם צליל, הפוקוס נשאר קבוע. אלה הדגשים שיש לי בשבילך.

motir

New member
יש לי אותה

יש לי את ה-D40 שהוא הדגם האמריקאי (אותו דבר, רק שאצלי היציאה ל-TV היא בפורמט NTSC במקום PAL בדגם ה-C40). מצלמה מדהימה ! בדקתי המון לפני שקניתי. הכי חשוב היה לי הגודל, והיא מנצחת בגדול (בקטן...
). האיכות מדהימה. היא מאוד נוחה. אוטומטית לגמרי, וגם נותנת לך המון שליטה ידנית אם אתה רוצה. החסרון היחיד שאני מוצא בה - היא לא מטעינה את הבטריות, ככה שצריך להוציא אותן מהמצלמה ולהטעין בחוץ. חוץ מזה - היא לא מגיעה עם בטריות, ולא עם חיבור לחשמל (ענין די סטנדרטי במצלמות אחרות). אבל מלבד זה - היא מדהימה. לך עליה בלי לחשוב פעמיים !

למעלה