מבקש המלצות למסלול בדרום אמריקה

מבקש המלצות למסלול בדרום אמריקה

אהלן, אהלן, אני ואשתי (34,28), מגיעים ל-45 יום לדרום אמריקה, בעוד כשבועיים, וחשבנו על מסלול שיכלול כ-30 יום ארגנטינה וצ'ילה ועוד כ-15 יום ברזיל בגדול, הרעיון הוא : 5 ימים בואנוס איירס, 8 ימים ברילוצ'ה והאגמים, 7 ימים - אל קלאפטה, צ'לטן, פיץ רוצי 3 ימים - פוארטו מדרין + ולדז 3 ימים בואנוס איירס 3 ימים - איגואסו ארגנטינה, מעבר לברזיל ואיגואסו ברזיל 6 ימים ריו 4 ימים - איליאה גרנדה 5 ימים סאו פאולו הביתה מספר הימים בכל מקום כולל גם את זמן הנסיעה אליו נשמח לקבל המלצות לגבי המסלול, האם כדאי לשנות, להשאר פחות ימים במקום מסוים, או יותר במקום אחר וכמובן - המלצות לנקודות מעניינות שלא כדאי לפספס תודה רבה יניב

meni1234

New member
מתי את נוסעים

אם אתם נוסעים ב ינואר פברואר לנסוע בשבת בגואלגצ'יו 4 שעות נסיעה מבואינוס יש שם קרנבל מדהים לדעתי להוריד ימים מסאו פאולו ולבקר בבוזיוס במקום באל קלפטה ממליץ לך לעשות שיט בין קרחונים וטיפוס על קרחון

תודה על התגובה.

אנחנו נוחתים בבואנוס איירס ב- 10 לפברואר. אנחנו באמת נוריד קצת ימים, את בוזיוס - ניקח כטיול יום בזמן של ריו. אם יש עוד המלצות, נשמח

0 אור 0

New member
נראה מצוין

אמנם לכאורה קאלאפטה נראה יותר מדי ימים (יום קרחון מתנפץ, יום הפלגה לאונלי, יומיים צ'אלטן) אבל האיזור מהמם אז או שתאריכו שם או ש"תקפצו" לטורסים לסיור לערה ולאגו גריי, או לעשות את ההפלגה לפיורדים - הכל באותו איזור בקנה מידה של ארגנטינה (שזה 4-8שעות נסיעה)

קצת בעיייתי אבל ננסה

שלום לך. לאור העבודה שאתם נוסעים באזור אמצע פבואר. ובדרום מתחיל קר.. הייתי ממליץ לך לעשות הפוך.. להזמין כבר מהארץ או איך שאתה מגיע טיסה דרומה.. אוושיה אל קלאפטה ואז להתחיל לעלות.. ואז לראות איך מתקדמים עם הזמן. בעיקרון אם טסים לאל קלפטה הזמן שלקחת הוא סביר אל נשכח שיש גם נסיעות אפשר גם יום אחד לטורסים. אפשר גם מקסימום להשכיר רכב ולעשות את הקרטרה בכמה ימים. ולהחזיר את הרכב בברילוצה עם קנס.. אם יש לך יותר זמן הייתי שוכר רכב ל 3-5 מבירלוצה ועובר לפוקון. שווה את הניסעה לדעתי.. אפשר גם לנסוע מאל קלפאטה לוואלדז ומשם לברילוצה גם הייתי מוסיף יום אחד לנסוע לאל בולסון אפילו עם רכב עיירה ציורית ומאוד יפה עם בירות מצויינות ושוקלד מדהים מבאונוס איגאסו איגסו-- ריו איליה גרנזי סאו פאו מאוד מכוערת ומשעממת אליה עם כן אתה מחפש ביזניס או מסיבות טובות אין בה קסם מיוחד.. אפשר גם כמו שציינו בוזיוס.. מקווה שעזרתי טיסה נעימה.. (ואגב אחלה יש אחלה חניה טווח ארוך-- בארץ)

נראה מצויין ומרווח. כמה עערות

בעיקרון, הלו"ז (לפחות לגבי ארגנטינה, את ברזיל אני פחות מכיר) נראה טוב ובעיקר מספיק מרווח בשביל שלא סתם תרוצו ממקום למקום. כמה הערות: 1. אם אתם רוצים טרקים ארוכים - יכול להיות שתרצו לעשות את הטרק של השבוע בפיץ ראוי, ואז 7 ימים לקלאפטה+צ'ייטן+פיץ רוי יהיו מעט מידי. 2. חושב שתכננתם יותר מידי זמן לבואנוס איירס - מאוד אהבתי את העיר, אבל נראה לי שמספיק שבוע. 3. כמו שכתבו מעלי, גם אני ממליץ לבדוק את האפשרות לשכור רכב בברילוצ'ה ולרדת בקראטרה אאוסטרל לאל קלאפטה - הבעיה הגדולה היא עלויות השכרת הרכב + הקנס שמשלמים אם לא מוצאים מי שיעלה את האוטו חזרה. 4. פנינסולה ולדז - עד כמה שאני זוכר העונה שבה אפשר לראות את בעלי החיים די מוגבלת, כדאי לבדוק שאתם אכן מגיעים בעונה. תהנו

לגבי הטרק, אנחנו לא מחפשים טרקים בני שבוע...

לכל היותר טרק בן יומיים, שיכלול לילה אחד בשטח יתקבל בברכה.

g86

New member
ניתן לראות את כל החיות למעט לוויתנים

isrmnhr

New member
דעתי

5 + 3 יומים בבואנוס איירס - נראה לי יותר מדי זמן. 3 ימים מספיקים עד הראש - כשמדובר בטיול בפרק הזמן שאתם מתכננים. לאיגוואסו - מספיק יומיים, יום אחד לצד הברזילאי (חצי יום) ויום שלם נוסף לצד הארגנטינאי. לא הזכרתם את הטורס דל פיינה - מאוד מומלץ. לדעתי גם בברילוצ'ה אפשר לקצץ, שלשה עד ארבעה ימים יכולים להספיק. סאו פאולו 5 ימים ?? מה יש לעשות שם ?

מספר הימים כולל גם את זמני הנסיעה

הימים בבואנוס איירס - כוללים גם יום אחד לגאלגאלצוו, ויום אחד ל - דל פלאטה, ואיגואסו - 20 שעות נסיעה, חצי יום בצד הארגנטינאי, מעבר גבול לברזיל ויום בצד הברזילאי - הם 3 ימים בסך הכל. אם יש לך המלצות למקומות שכדאי לראות - נשמח. תודה.

למעלה