מבקש המלצ למאכלים\תפריטים

מבקש המלצ למאכלים\תפריטים

שלום, מידי יום אני אוכל כל מיני מאכלים על מנת לשבו אבל בגלל הבורות שלי יוצא שאני אוכל הרבה אוכל ובסוף גם לא שובע. למשל, קניתי פירכיות ולחם קל בגלל הדיאטה אבל יוצא שביום אני טוחן המון פיריכיות ולחם. בסוף אני גם מתמפטה לעוד מאכלים כמו לאפה! ונמאס לי כבר... אני לא יכול לרזות כך! עשיתי בדיקות דם, עד שהתוצאות יגיעו... וחבל, כי ללא התוצאות - אני לא יכול ללכת לדיאטנית. כעת אני בבעיה - אני לא רוצה חלילה להגיע לדיאטנית כשאני עם עודפי שומן, גם ככה יש לי עודפים! בבקשה, עזרו לי... אני רוצה לאכול ארוחות מסודרות ומשביעות, שלא אצטרך לגרגר מאכלים כל הזמן, גם ככה הקיבה שלי בגודל של סוס (בזמן שמישהי אוכלת 2 פירכיות עם גבינה בלילה - היא "מפוצצת"-שבעה, אני מסוגל לאכול כמויות אדירות של פירכיות ועוד אוכל ועדיין לא להיות שבע)! אז אילו מאכלים ובאילו כמויות צריך לאכול בבוקר, צהריים וערב. מה מותר לאכול בין לבין? תודה רבה, נ.א

המתן

בסבלנות לבדיקות הדם ולתור שקבעת לדיאטנית והיא על סמך הערכה תזונתית מתאמה תתאים לך תפריט וכמויות מתאימות שבודאי ייגרמו לך גם לשבוע וגם לרזות, אין לך מה לחשוש או להרגיש לא נוח, מן הסתם, להגיע לדיאטנית עם עודפי שומן, אז שוב סבלנות ובהצלחה ובנתיים הקפד לפחות על פעילות גופנית סדירה.

למעלה