מבקש הסבר

dorons7979

New member
מבקש הסבר

יכול להיות שבחורה שנפרדה ממך אחרי יותר משנה של קשר,
בעצם נפרדה בשביל לחזור בשלב מאוחר יותר?
יכול להיות שכל ניסיון מצידי לשאול לשלומה, לספר לה כמה כואב לי בזמנים אלו של אחרי הפרידה וכל מה שעובר עלי (או יורד ממני כמו 4 ק"ג בשבוע האחרון..) בעצם מלטף לה את האגו ומרחיק אותה ממני,
ואם אתעלם..היא תרצה בי בחזרה?
וכשזה יקרה - זה יהיה חתונה או כלום, או משהו כזה.

דיברתי עם מישהי והתוודיתי בפניה שאני ממש אחרי פרידה..כך שתיקח זאת בחשבון שאני נמצא בתקופה לא הכי טובה ואולי הקשר יהיה בעייתי, מה קוראים אותו "ריבאונד"(??) מתוך כנות סיפרתי זאת, כי אני חושב שנכון להיות כנה בכל מצב. אז היא החלה לספר לי כמה נשים הן רעות ומה הן עושות..

Survivor Man

New member
רק אם היא סדיסטית חולת נפש

ולא, ממש לא כל הנשים הן כאלה.

אולי במקום להמציא לעצמך תרחישים דמיוניים פשוט תספר מה בדיוק קרה ביניכם?

dorons7979

New member
העליתי זאת בגלל

שאישה שפגשתי לאחר מנגמר הקשר אמרה לי שזה מה שהן עושות, שהן הנשים רעות ושנעים להן שהגבר מחזר אחריהן אחרי שנגמר הקשר, שהוא מפגין רגשות ובוכה. כל עוד הוא נשאר קרוב, הן לא רוצות אותו, וכאשר הוא נעלם פתאום הן חשות רגשות אליו.

הקשר שלי נגמר בצורה חברית, היא יזמה את הפרידה ולשנינו לא היה טוב בתקופה האחרונה. מהצד הנעזב קשה לי. אני מאמין שיש לנו עוד רגשות אחד כלפי השנייה. אני לא בעד לנתק קשר לחלוטין. זה לא נעים. מצד שני גם להישאר בקשר כלשהו יכול להיות כואב.

אל תקשיב לאיש

תהיה מי שאתה,אתה יודע כמה סוג אנשים יש בעולם?מתוכם כמה נשים?וכמה סוגי נשים...כל אישה זה משהו אחר,מי שלא מכיר אותה לא יכול סתם לדבר...תקשיב לעצמך פשוט

לא

וכל נסיון שלך ליצור קשר עם מישהי שהחליטה להפסיק את הקשר הוא לא הוגן כלפיה וגם כלפיך.
ע"מ שתוכל להתקדם הלאה אתה צריך להפסיק לנסות ליצור איתה קשר.

שלום

עניין רגשי של אנשים הוא עדין ומשתנה הרבה בגלל גורמים שונים. כן לפעמים חוזר העניין וחוזרים לקשר. אם הקשר חשוב לך, עליך להשקיע בו. ביחסים אמתיים אין תפקיד לאגו, אלא לאהבה. אם תהיה אמתי ותיתן לה אהבה בכנות וברצינות, היא תרגיש בזה וזה יהיה לה נעים וטוב ואולי הקשר יתחזק מחדש עם הזמן. אם תיטיב לה לא בדרך של אהבה אמתית אלא באופן מלאכותי כדי "לשכנע אותה", זה יכול להרחיק אותה.

Berethor

New member
הכל יכול להיות

תלוי בסוג הבחורה, יש בחורות שאוהבות שמתייחסים עליהן טוב או אם אתה מספר להן שהן היו חסרות לך, במיוחד אם זאת האמת. יש כאלה שזה רק מנפח להן את האיגו, ודווקא אם אתה לא שם עליהן הן ירצו אותך יותר מאשר הפוך. בהחלט יצא לי להיתקל בלא מעט בחורות מהסוג הבעייתי, אבל אני יודע גם שלא כולן כאלה, אז כל מקרה לגופו. צריך להכיר מספיק את הרקע והפרטים כדי להעריך לאיזה סוג של בחורות היא שייכת. נשים הן לא אותו דבר, כמו שגם גברים הם לא אותו דבר. זה בסדר שאתה כנה, אתה לא צריך להיות רע רק כדי שמישהי בעייתית תרצה אותך, וגם אין לך דרך לנחש בלי לדעת מספיק על הבחורה אם היא בעייתית או לא. אפילו אם הייתה מומחה לזיהוי של בחורות בעייתיות, היה לך קשה לדעת לאיזה קבוצה היא שייכת אם אין לך פרטים עליה. זה הסיבה שאפילו פסיכיאטרים שואלים שאלות ואמורים להתבסס על הנתונים שיש להם ולא על ניחושים גמורים. לגבי הבחורה שסיפרת לה על זה, גם קשה לדעת בוודאות, לכאורה זה שסיפרה לך כמה נשים הן רעות, אולי זה מהזדהות איתך והזהרה, ומשום שהיא לא כזאת, מצד שני אולי באופן אירוני היא אמרה לך כמה נשים רעות כאשר היא בעצמה גם כזאת, וזה לא בשביל להזהיר אותך או להראות לך שהיא לא כזאת, אלא כדי לנסות להצדיק את זה שהיא גם כזאת.

למעלה