מבקש הצעה לתיק השקעות

ניסן ג

New member
מבקש הצעה לתיק השקעות

בס"ד
שלום וברכה למומחי השקעות
אני מחזיק כרגע בעו"ש כ-2.3 מיליון ש"ח (שני מיליון +300 ) לאחר הפסדים כבדים בקרנות נאמנות אגחים דרך יועצי הבנק , חשוב לי שהכסף יהיה נזיל ואין לי דרך אחרת בתמימותי לחשוב היכן להשקיע את כספי , הבנק נתן לי בריבית יומית 0.04 שנתי ממש אבסורד ! חשוב לי השקעה סולידית שהרי מדובר בהרבה כסף יחסית ואיני מעוניין לקחת סיכונים
תודה רבה מראש
האם תוכלו לייעץ היכן להשקיע?

ייעוץ השקעות- מה נדרש וטווח ההשקעה

מציע לך להתקשר אלי ונשוחח ללא שום התחייבות ובאוביקטיביות מלאה.
ראשית חוק הייעוץ אינו מאפשר לייעץ ללקוח ללא ביצוע ליבון צרכים ובחינת נכסי הלקוח, צרכיו, טווח הזמן ורמת הסיכון שהוא מעוניין להיות.
שנית, אם יועץ נותן לך על נכסיך ייעוץ חד פעמי, אתה עשוי להיפגע ולכן מומלץ שהיועץ יעקוב אחרי ההמלצות.
כמו שאני רואה את תפקידו של יועץ ההשקעות - מנהל סיכונים של נכסי הלקוח לפי מה שהלקוח קובע. לכן, לדעתי ומניסיוני, גם יועצי ההשקעות בבנק וגם מנהלי התיקים עושים עוול מסויים ללקוחות (לא באשמתם אלא בגלל צרכי המערכות בהם הם עובדים) כשהם אינם מנתחים את כלל נכסיו של הלקוח וכל אחד מהם מנהלרק את הנכסים שהוא רואה מולו.
ראה גם בהודעות נבחרות בצד שמאל התייחסות לעניין.
ע"מ לא להיות בצד המפסיד כמו נרבית המשקיעים, תמיד תבחן לפני בכלל השקעת כספך מס' שאלות:
1. מה טווח ההשקעה?
נכון להיום לטווח של שנה - שנתיים, במידה ואתה צריך את כל הכסף לתאריך מסויים לא הייתי מייעץ לסכנו, והשארתו בפקדון הינו דבר נכון.
טווח ההשקעה הינו 3-4 שנים ומעלה, עליך לבחון בטרם ההשקעה, ברמת הסיכון שתבחר, כמה אתה מוכן להפסיד "על נייר" ולא כמה אתה רוצה להרוויח.
2. רמת הסיכון
הטעות הגדולה של המשקיעים בכל תחום הינה שהם בוחנים רק את מה שהם חושבים שהם ירויחו ולא מה שהם עשויים להפסיד וכשהם מפסידים (במרבית המקרים לפי חוק ההסתברויות) הם "בורחים" וממשים את ההפסד ובעצם מקבעים אותו.
אזי הם בתחושה ששוק ההון אכזב אותם.
3. בחינת ההשקעה הספציפית מול סך נכסיך.
השקעות בשוק ההון אינן דבר מסובך, אם עובדים לפי מתודה סדורה בלי לרדוף אחרי תשואות ומבצעים את ההוראות כהילכתם בלי לקפוץ ימינה שמאלה עם יעדים ומטרות ההשקעות יעשו את מה שתכננת.
יש הכוונה בסיסית בקישור http://www.talbit.co.il/Talbit_Investment_Method
סוף שבוע נפלא,
אייל

למעלה