מבקש הצעות לטיול אופניים לילדים

amitstr

New member
מבקש הצעות לטיול אופניים לילדים

שלום, הופלה עלי משימה לא קלה ולכן אני בא להתייעץ בכם, המשימה אם תבחרו לקבל אותה היא : תכנון וביצוע של טיול אופניים לילדים בני גילאים 7-9 באזור המרכז. המגבלות : 1. לא טיול שידרוש כושר פיזי אפילו ממוצע כלומר טיול שרובו בירידה או במישור 2. שלא יעלה על 12 ק"מ במקסימום 3. שיהיה עם נוף ולא ישעמם את הילדים כאשר ירכבו רק בין עצים או נוף קבוע אם יש לכם עוד הערות ושאר ירקות אני אשמח לקבל משוב בתודה מראש עמית

alonaski

New member
נחל אלכסנדר!! ../images/Emo45.gif = הלוך-חזור

או - דרך הפסלים ביער הנשיא. או הרי ירושלים = מצובה, ירידה בהר כרמילה (אבל לא מעגלי). יער בן שמן ואולי עם סיום בפארק הקופים... סובב הר איתן בהרי ירושלים (אבל עלול להיות קצת קר החודש!) דרך נוף כרמל (-לא כשיש ערפל!). ועוד בכרמל: ירידה בנחל חיק לבקעת אלון וסיום בחניון הבריכה!
מקסים!!! = לכי על זה!
תני לי גבולות שטח ל"מרכז" עבורך ואנסה לחדד את עצמי יותר...

alonaski

New member
תיקונים:

הרי ירושלים - לא מצובה אלא משואבה! = השביל מעל נחל כסלון על רכס הר כרמילה... בכרמל = "חניון האגם" - לא "חניון הבריכה" וגם זה - איננו מעגלי!

The Road Ranner

New member
אולי תתן יותר פרטים?

המסלול חייב להיות מעגלי, או שיש אפשרות לחכות לכם בסיום? (עם פריסה נחמדה...). אפשרי מסלול בשטח? על איזה אופניים רוכבים הילדים? יש ילדים עם גלגלי עזר? אשמח לעזור מאחר ואירגנתי כאלה טיולים לבן שלי וחבריו. צור קשר

amitstr

New member
אז אלו כל הפרטים (לדעתי)

א. המספר המקסימלי של ילדים הינו 15 כאשר הדרישה היא שלכל ילד יצטרף מלווה מבוגר (כלומר מקסימום 30 איש ב. לא יהיו ילדים עם גלגלי עזר ולכן המסלול יכול לכלול בהחלט נסיעה בשטח (אבל לא אגרסיבית תזכרו שזה לילדים) ג. רוב האופניים קרוב לוודאי יהיו ללא בולמים לכן עדיף שהשטח לא יהיה מחופס מדי ד. אני מעדיף שהמסלול יהיה מעגלי מקווה שעניתי על כל השאלות

למעלה