מבקש התיחסות ותגובה למכתב המצ"ב.

גרא.

New member
מבקש התיחסות ותגובה למכתב המצ"ב.

קיבלת פנייה לפורום שאני מנהל "ייעוץ פסיכולוגי" מגולש בשם " אדריאנוס הכובש",כאשר יש לי את כל היסוד לדעת שהוא אינו מתחזה. מנהלת פורום "פמיניזם ומעמד האשה",חשבה שהנושא אינו מתאים לפורום שלה, והתנתה אותי לפורום המכובד הזה. מאחר והעמדות המובאות בפנייה,הן בהכללה רבה של גבר על כל הנשים,דומה שמגיעה לו תגובה הולמת מצד כל מי שחולק על דעותיו השוביניסטיות. אודה על תגובה/התייחסות/מחאה רצינית או עם חוש הומור כיאה לפורום הזה. גרא - מנהל פורום "ייעוץ פסיכולוגי".

קורטי

New member
התגובה שלי

אני חושבת שנעשתה הכללה ענקית במכתבו של "אדריאנוס הכובש". בתור "נקבה" (אני לא אוהבת להשתמש בשם זה במיוחד....), אני צופה קבוע במונדיאל, יורו ושאר הטורנירים- כך שלומר והכליל שכל הנשים צופות בויוה, מדברות שטויות וכו', זה די מגעיל. בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר זה שהכותב, צריך לשתף את אישתו בבעיות שלו או להתגרש ממנה, אם חושקת בכך נפשו... ומי שלא מאמין שיקרא את "פנים אחרות" של ש"י עגנון- הכול מוסבר שם בצורה מעולה... מה שמזכיר לי שאני חייבת לקרוא עד יום ראשון את "התפסן בשדה השיפון"... וללמוד למבחן במתמטיקה... אוח- חים קשים יש לנו בני הנוער במדינת ישראל...

למעלה