מ ש ה 53 Well-known member מנהל 11/5/22 #2 אחת מהניצניות. האם היא תפרח באדום או בלבן? צריך לחכות ולבדוק...
ר רגע רק רגע Active member 13/5/22 #4 ואצלנו בכתום... קבצים מצורפים WhatsApp Image 2022-05-13 at 14.52.29.jpeg KB 166.8 · צפיות: 8
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 13/5/22 #5 נכתב ע"י רגע רק רגע: ואצלנו בכתום... לחץ כדי להרחיב... זה כבר משהו אחר. העלים משוננים, אבל גם זו ניצנית
נכתב ע"י רגע רק רגע: ואצלנו בכתום... לחץ כדי להרחיב... זה כבר משהו אחר. העלים משוננים, אבל גם זו ניצנית
ר רגע רק רגע Active member 13/5/22 #6 אותו הצמח בדיוק רק גדל בשמש מלאה ולכן צבע העלים סגול מעט ולא בגוון הירקרק. מצרף תמונה של האוסף שלי כי בא לי ... קבצים מצורפים פינת סוקולנטים.jpeg KB 250.5 · צפיות: 7 נערך לאחרונה ב: 13/5/22
אותו הצמח בדיוק רק גדל בשמש מלאה ולכן צבע העלים סגול מעט ולא בגוון הירקרק. מצרף תמונה של האוסף שלי כי בא לי ...
U u m h Member 13/5/22 #7 נכתב ע"י מ ש ה 53: זה כבר משהו אחר. העלים משוננים, אבל גם זו ניצנית לחץ כדי להרחיב... נכון. שמתי לב שיש כאלה עם עלים חלקים ויש משוננים והשאלה היא אם לכל הסוגים השונים נותנים את אותם תנאי גידול. האם זה אותו הצמח כמו בכתבה שלהלן ? גידול צמחי בשרניים קלנצ'ו: למד כיצד לטפל בקלנצ'ו צמחי קלנצ'ו הם בשרניים עלים עבים שנראים לעיתים קרובות בחנויות פרחים או במרכזי גינה. רובן בסופו של דבר כצמחים אך ניתן לגדל אותם בחוץ באקלים מתאימים. למידע נוסף עליהם במאמר זה. iw.gardenjornal.com
נכתב ע"י מ ש ה 53: זה כבר משהו אחר. העלים משוננים, אבל גם זו ניצנית לחץ כדי להרחיב... נכון. שמתי לב שיש כאלה עם עלים חלקים ויש משוננים והשאלה היא אם לכל הסוגים השונים נותנים את אותם תנאי גידול. האם זה אותו הצמח כמו בכתבה שלהלן ? גידול צמחי בשרניים קלנצ'ו: למד כיצד לטפל בקלנצ'ו צמחי קלנצ'ו הם בשרניים עלים עבים שנראים לעיתים קרובות בחנויות פרחים או במרכזי גינה. רובן בסופו של דבר כצמחים אך ניתן לגדל אותם בחוץ באקלים מתאימים. למידע נוסף עליהם במאמר זה. iw.gardenjornal.com