מבקש חוות דעתכם

מבקש חוות דעתכם

אני מנהל שווק חדש בחברת מחשבים די חדשה. עוד לפני שהגעתי בעל החברה כבר הקים אתר . נרשמנו בכל מקום אפשרי שאנו מכירים כולל זאפ. יש גלישה של אנשים לאתר אבל אין כמעט מכירות האם תוכלו לעזור לי? מה חסר או מה לא נכון באתר? אשמח לתגובות נכונות שיעזרו לי להצליח בתפקידי החדש תודה ראובן טמיר www.d-source.co.il

relkatz

New member
לעניות דעתי...

העודף צבעים בטאקסט שמפציץ לך את העיניים בצד שמאל למטה נראה ממש לא מקצועי - ואולי גם פוגע באמינות. עדיף לנצל את השטח הזה כדי להראות את המוצרים ששמתם בחלק תחתון יותר באתר - ודווקא את התנאים שלכם וכל זה אפשר לשמור למקום יותר נמוך (גם ככה רק מי ש"ידלק" על מוצר יענינו אותו התנאים). אני מצטט מתוך האתר: "המחירים באתר כוללים מע"מ ומשלוח חינם לקניות של מעל 300 ש"ח. עבור קניות של פחות מ- 300 ש"ח יש להוסיף דמי משלוח של 15 ש"ח. אספקה תוך עד 7 ימי עבודה. חלק גדול מהמחשבים האישיים מסופקים ומותקנים (חומרה ותוכנה שנקנתה באמצעות האתר בלבד) בביתכם חינם ע"י טכנאי מוסמך מטעם החברה. הסכומים באתר הינם למזומן שטרות או תשלום בשיק מזומן או בתשלום אחד בויזה. ניתן לשלם בעד 6 תשלומים בשקים תמורת תוספת של 0.9% לכל שיק החל מהשיק השני כמו כן ניתן לשלם בויזה קדיט. בתשלומים בשקים גובה כל שיק למעט השיק הראשון לא יפחת מ- 300 ש"ח. המשלוחים מתבצעים באמצעות הדואר בדואר רשום. ניתן לקבל המשלוחים באמצעות שליח בתוספת של 20 ש"ח למשלוח." ______________ זה די מבהיל ומציק כקונה פוטנציאלי לקרוא את מגילת האסתר שלכם, וגורם לאזרח הפשוט להתייעץ בעורך דין לפני שהוא בכלל שוקל להסתכל על המוצרים שלכם. נושא שני - כתבת שיש כניסות לאתר, אני לא יודע כמה האתר שלכם מקודם במנועי החיפוש- אבל ככל שיהיו יותר כניסות יהיו יותר מכירות. אפשר להגיד שקידום האתר שלכם חשוב יותר מהאתר עצמו. מקווה שעזרתי

אני תומך במה שנאמר, אבל בעיקר העיצוב משדר

חובבניות, חאפריות וחוסר מקצועיות. אני לא הייתי קונה באתר שבו כתוב כל כך הרבה ומעוצב כל כך מעט. קחו מעצב ותבנו אתר נקי ופשוט, כדוגמאת העיצוב של זאפ, או Ynet. תכתבו הרבה פחות, אולי אפילו תכניסו סרט או שניים, תקדמו במנועי החיפוש ותשקיעו בלוגו מעוצב שישדר מקצועיות וחדשנות. בהצלחה!

הדרלינג

New member
מכירות באינרטנט

אז ככה, יש מה שנקרא SEO ויש מה שנקרא - PPC - אדוורדס בגוגל.. אני במקרה גם עובדת בחברה שמקדמת אתרים בגוגל ואני אישית עוסקת בקישורים הממומנים.. כך שאם אתם צריכים יורת מכירות, יותר תנועה בתוך האתר אני אוכל לעזור לכם בזה..

למעלה