מבקש חוות דעת על כמה פריטים

gatinho

New member
זה בכלל לא העניין של הכסף :)

החבילות קצת שונות אז אני רוצה לדעת מי מהם יותר טובה. ובכלל אם חבילה כזו כדאית. באחת החבילות מקבלים בכלל שני קונדנצרים ובשנייה רק אחד. המוניטורים האלה, אם אני לא טועה, נמכרי בסנטרוניקס בארץ ב2500 לזוג, אז המחיר שהם מציעים נשמע מאוד אטרקטיבי (אלא אם כן אני טועה וזה לא אותם המוניטורים). חוץ מזה רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המיקרופונים האלה.

amber g

New member
תראה,

שתי החבילות די זהות. ההבדל הוא במוניטורים ובמיקרופון נוסף (אם הבנתי נכון...) את החשבון של מה אתה צריך יותר (מיקרופון בונוס או מוניטור קצת טוב יותר), תעשה לבד. בכל מקרה מדובר בציוד נחמד ותו לא. מה שכן, עלויות המשלוח יהיו אדירות. כל הסיפור הזה מן הסתם שוקל המון. תוסיף גם מע"מ ומיסים (ביחד בערך 33%) שכוללים גם את דמי המשלוח. אם זה עדיין יוצא לך משתלם - לך על זה.

gatinho

New member
המוניטורים לא זהים?

בשתי החבילות? קיבלתי את הרושם שכן. זה לא KRK RP5? אני חושב שהמוניטור יותר חשוב לי. אלא אם ההבדל אינו גדול והמיקרופון יחסית טוב. לגבי משלוח ומכס, זה לא שיקול כרגע. תודה.

gatinho

New member
כן עכשיו ראיתי

בחבילה אחת זה רמקולים 6 אינצ' ובשנייה 5 אינצ'. החדש שלי יחסית קטן אז נראה לי שעדיף 5 אינצ', אבל דווקא זו החבילה היקרה יותר ונותנים שם מיקרופון אחד, בעוד בשנייה נותנים 2 מיקרופונים (שניהם קונדמצרים נראה לי), אז אני לא מבין את ההגיון. הRP5 נחשבים טובים יותר מה RP6?? לפי מה שקראתי חוץ מהגודל אין הבדל.

למעלה