מבקש חוות דעת על פסיכומטרי Smart

RefaelBA

New member
מבקש חוות דעת על פסיכומטרי Smart

שלום! אתמול השתחררתי, וכבר בשבוע הבא מתחיל קורס פסיכומטרי. אני מתלבט בין Smart ליואל גבע. ההתלבטות היא כזאת: על הנייר, ל-Smart יש נתונים יותר טובים (יותר סימולציות, יחס אישי, כיתות קטנות, יותר שעות לימוד וכו') והם גם נמצאים ברחובות (בה אני גר). ממה שאני שומע יואל גבע נחשבים הכי טובים בתחום. אבל הנתונים שלהם טיפה פחות טובים, אז כנראה שהספרים והמורים שלהם עדיפים. מצד שני יש הם נמצאים בראשון לציון, והם גם הרבה יותר יקרים. השאלה שלי היא לכל מי שלמד ב-Smart: האם שווה ללמוד שם, או שבאמת יואל גבע הכי טובים ואסור לי להתפשר?

בשורה התחתונה זה תלוי בך

המכון זה לא מה שישנה לך את הציון אלא אתה אם אתה תשקיע את כל כולך אתה תוכל לקבל ציון מקסימלי בין אם ניגשת לבד ובין אם ניגשת לקורס שני המכונים טובים והחומרים של שני המכונים טובים. היתרון של גבע הוא שהם לוקחים מורים בעלי נסיון בלבד ושהמכון קיים זמן רב יותר מאשר סמארט. אם בכל זאת אתה מתעקש, נסה לפנות לפורום פסיכומטרי, שם תהיה חות דעת יותר מוצקה.

מסכימה ../images/Emo45.gif

מה שחשוב זה כמה זמן אתה יושב בבית ומתרגל. יש לי חברה טובה שהיתה במצב דומה, והיא בחרה בקורס הזול ויתר (זול ב 5500 ש"ח..) היו אנשים אמרו לה שזה קורס חרא ואין סיכוי שהיא תצליח. היא ישבה ולמדה המון, והוציאה 740 זה בעיקר תלוי בכך בהצלחה

למעלה