מבקש חוות דעת

topboy

New member
מבקש חוות דעת

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הרואיזם 150 (אני מתכוון לקנות חדש) וגם על גרנד דינק 250 (אני מתכוון לקנות 2001\2002). הייתי רוצה לשמוע בעיקר על תקלות נפוצות ו"מחלות" של כל אחד מהם... כמו כן, מה רמת העומס שהם מסוגלים לעמוד בה...(טיול של 150-200 ק"מ נחשב נורמלי?) תודה מראש

topboy

New member
בשביל זה יש לוחות...

אני ביקשתי חוות דעת, לא שאלתי מי מוכר. (משהו אמר משהו לגבי הבנת הנקרא????????????)

אמיר2000

New member
הרואיזם

רק רציתי לעזור לך ולתת טלפון במקרה שתחליט על הרואיזם. תגיד תודה שמתיחסים אליך בכלל.

adivon

New member
הרואיזם 150

יש לי כבר מעל לשנה וחצי. עד עכשיו טפו טפו טפו לא היו תקלות. לא יודע אם טיול של 150-200 נחשב נורמלי, אבל אני יכול להגיד לך שנסעתי איתו יום אחד מר"ג לקרית-גת וחזרה 70 ק"מ כל כיוון, ולא היו בעיות. ואני גם יכול להוסיף... שנה וחצי הייתי נוסע איתו לעבודה כל יום ר"ג-ראש העין, 25 ק"מ לכל כיוון / 50 ק"מ ביום. וזה לא כולל הנסיעות שהייתי עושה אחרי העבודה ובסופי שבוע. והנבלה עמד בכבוד בכל המשימות! מקווה שעזרתי.

topboy

New member
תודה..

תודה על התגובה העניינית והמפורטת. אשמח לעוד תגובות על הרואיזם 150 ודינק 250. דליה...היא אשדודית???

איל באש

New member
הגרנד דינק הרבה יותר נוח ../images/Emo45.gif

הגרנד דינק הרבה יותר נוח והרבה יותר מתאים לנסיעות ארוכות . יש לו מנוע יותר גדול העובד בטורים יותר נמוכים מההרואיזם. ההרואיזם זכה קקטנוע השנה , הוא אמין להפליא. בכלל הקימקו מאוד אמינים, ונותנים תמורה הוגנת למחיר. שוב נסיעות ארוכות יותר יתאימו לגרנד דינק והרבה פחות להרואיזם. תנוחת רכיבה בהרואיזם פחות נוחה מהגרנד דינק, המהירות של ההרואיזם נמוכה משל הגרנד דינק, להרואיזם אין משקף , דבר הגורם למאמץ ברכיבה. והדבר הכי חשוב אולי זה המשקל של הכלי. בנסיעה בכביש מהיר ההרואיזם נופל מהגרנד דינק בהרבה, משום שהוא קל משקל ואיטי יותר. דבר זה עלול להיות די מפחיד בין כל המשוגעים על הכביש, במיוחד נהגי המשאיות שנוהגים להשאיר אחריהם שובל לא סימפטי של רוח המטלטלת אותך .

topboy

New member
ועוד דבר...

ברור שאין כל מקום להשוואה בין הרואיזם 150 לגראנד דינק 250 (פרט למחיר). מה לגבי מחיר טיפולים של גראנד 250 ? כמה עולים טיפולים כגון לאחר הרצה\1000\4000\8000 הלאה...?

איל באש

New member
עלות

משתנה בהתאם למוסך אחרי הרצה 220 בערך 4000 גם אותו הדבר 8000 אין לי מושג , זה גם תלוי מה מצב החלקים בוריאטור, חוץ מהחלפת הרצועה. כל זאת בגרנד דינק 250 לגבי ההרואיזם אין לי מושג. הכי כדאי זה לעבור בין מובכים ולשאול.

למעלה