מבקש חוו"ד על מרידיאן אילת

ami277

New member
מבקש חוו"ד על מרידיאן אילת

מישהו היה שם לאחרונה? האם מתאים לילדים? איך השרות והאוכל? אני מתלבט בינו לבין ההילטון ששם כבר הייתי. רעש המטוסים משמעותי?

שמר2

New member
לא ממש מתאים לילדים

יש שם מועדון ילדים (עם אפשרות לצפות בו דרך הטלוויזיה בחדר) אבל ללא צוות בידור אות תכנית בידור לילדים. מתאים לילדים גדולים יותר שלא צריכים תעסוקה" יזומה. חלק מהמטוסים הנוחתים, עוברים ממש מעל המלון ומכיוון שתחילת המסלול נמצאת בערך 300 מטר משם, קל לדמיין כמה נמוכים הם. הנחיתות הראשונות באילת הן בסביבות 07:30 והאחרונות ב22:30 - מטוסי בוכנה, שהם הרוב, לא עושים רעש רציני כך שזה לא ממש מפריע. במקרה הטוב נוחתים באילת - 5-6 סילונים ביום, ורק חלק עוברים מעל המלון. הם אף פעם לא טסים מוקדם בבוקר. בעיה נוספת היא רוחות פרצים חזקות ששוטפות את החוף והבריכה, רוחות שחצי קמ משם לא מורגשות. לטעמי האוכל היה טוב יותר מאשר בהילטון, אבל אין ממש קווים משותפים בין המלונות, והם לא מיועדים לאותו סוג נופש. לא ניתקלתי בבעיות שירות, אבל מאוד אהבתי את העובדה שהמלון לא הזכיר לי את חוף הים בשבת, מה שכן היה בהילטון.

ami277

New member
תודה. לסיכום הדברים שלך...

אני מבין שההילטון עדיף? אני נוסע אמצ"ש וברוב בתי המלון באילת יש אוירה של שוק בחודשים יולי אוגוסט קשה להמנע מזה.

שמר2

New member
אם הילדים הם הדגש

אז כן, הילטון. מרידיאן הוא מלון בעיר, עם הרגשה של מחוץ לעיר. לא מתאים לאנשים שהחום של אילת לא פוגם באנרגטיות שלהם.

lifex

New member
דבר נוסף שטוב בהילטון הוא שהוא

יושב ממש על הטיילת קרוב ללונה פארק וכך אם רוצים לבלות בחוץ עם הילדים, בחום של יולי אוגוסט, אין ספק שזה מקל. אני הייתי במלון הזה לפני שנה, אמנם בסוף יוני, אבל כבר אז היה עמוס ובהחלט היתה אווירה של שוק ובנוסף היתה שריפה באחת הקומות - הרפתקה מפחידה למדי,אבל בסה"כ די נהננו, החדרים נחמדים, האוכל מצויין והאווירה טובה.

lifex

New member
המלצה נוספת שלי, למקרה שאתה לא

יודע, הוא ליסוע לחוף של קלאב-מד. הכניסה חופשית, יש שם מיטות שיזוף וכסאות שלא נגמרים והכי יפה, אפשר להכניס את הראש למים ממש ליד החוף עם משקפת ולראות מראות מדהימים. אח"כ לקראת ערב, אפשר להסתלבט על החוף על מיטות ודרגשים שהניחו במקום מהמלון, ממש לשכב, להנות מבריזה טובה, מוזיקה טובה ואפילו להזמין אוכל עד לפה. באמת נחמד. אנחנו בילינו שם משעות הערב בערך מ-5 אחה"צ ועד כמעט 12 בלילה. היה כיף.

למעלה