מבקש טיפ -שידרוג אורנג´

PINIZ

New member
מבקש טיפ -שידרוג אורנג´

בימים אלו עומדת חברת אורנג´ לשדרג לי את המכשירים לאחר תום 3 שנות מנוי. 1. לאלו מכשירים כדאי להחליף? 2. מהם התנאים שכדאי לעמוד עליהם? 3. האם כדאי לעבור לחברה אחרת? ולאיזו?

reshef

New member
גם אני הולך להשתתף במבצע השידרוג!!!

הוא התחיל כבר?? אני אתקשר אליהם עוד מעט... 1. אני מתלבט בין סמסונג 514\515 לנוקיה 3310. 2. לדעתי תנסה להתעקש על הטבות שמגיעות לכל אחד שמתחבר - sms חינם לכמה חודשים וכו´.. 3. לא כדאי לך לעבור לחברה אחרת...

LordNor

New member
אל תיקח את נוקיה 3310!!!

קח 3330, יש בזה אינטרנט ויותר זכרון.. ואין הטבה של SMS חינם לכמה חודשים. יש הטבה של 100 SMS חינם כל חודש אבל לא נראה לי שתזכה להטבה הזאת...

reshef

New member
זה עניין של צורך...

אני לא משתמש הרבה בפלאפון. אני רק רוצה פלאפון נוח קל קטן ויפה. מה יעזור לי אינטרנט?

peretzy

New member
בוא אני אביא לך כמה טיפים שתדע

א. לגבי שידרוג.. בוא אני אגיד לך משהו אם אתה עברת את ה-3 שנים ואתה מעונין לשדרג - ממש לאאא!! כי תחשוב על זה ככה.. בשביל מה לשדרג???? עכשיו סיימת לשלם את כל התשלומים של המכשיר...אז המכשיר שלך!! אז יוצא מכך שאתה נותן להם מכשיר שלך !ומה אתה מקבל??כלוםםםם הכי הרבה דקות זמן אויר..אבל כמה זמן הם כבר יתנו לך והאם זה שווה להחזיר את המכשיר?? אז הכי טוב שתקנה מכשיר שאתה אוהב בנוסף למכשיר הזה את הקו הזה או שתעביר למכשיר החדש או שתעשה אחד מהקוים שיצא לך 0 שקל..כלומר תעביר אותו לביג טוק או משהו העיקר שיצא לך 0 ש"ח וכך תצא שאתה משלם על מכשיר 1 שיש ברשותך 2.. ב. מכשירים באורנג´? ממ.. אני לא כ"כ מאמין בסמסונג לאורך זמן.. אז אני לא ממש יכול לדבר איתך על מכשירים ההצעה שלי אליך אם אתה רוצה להישאר באורנג´ תחכה למכשירים מתקדמים יותר. ג.אני הייתי מציע לך לעבור לרשת אמיגו עם המכשיר I90 מכשיר מתקדם ,לא יקר כ"כ ויש לך מסלולים נפלאים של 3 או 7 יעדים חינם.. נכון !!!אבל נכון שאין הרבה לקוחות..אבל! אני מדגיש שאם נניח אתה בוחר את אמא שלך בתור יעד חינם אז יוצא מכך שאתה משלם את אותו סכום (בתקוה שאתה בלי יעדים מוזלים באורנג) יוצא מכך שאתה משלם באמיגו זמן חינם ,ולרשת אורנג 55 אגורות במקום 56 באורנג.. אז תעשה את החישובים שלך.. אני עשיתי ועברתי ואני מרוצה על כל שניה שעברתי.. יש לך מסלולים נפלאים ברשת אמיגו.. אני מציע לך לבדוק ולהסתכל בשום פנים ואופן לא הייתי ממליץ לך להסתכל על כיון רשת פלאפון או רשת סלקום -שתי הרשתות הכי מגעילות שיש אם אתה לא מתכון לעבור לאמיגו תישאר עם האורנג´ במכשיר אחר.. עצות טובות ושימושית!!!! זכור אותם

reshef

New member
אתה טועה!

א. אם הוא עבר את השלוש שנים, לא נותר לך אלא לדמיין איזה מכשיר מיושן יש ברשותו. לי אישית יש את המוטורולה הענק הזה שהיה פעם באורנג´ וכבר לא מוכרים אותו (ידוע גם בתור "השלט"). הוא כבר מקרטע (אין צג) אבל מי רוצה לתקן דבר כזה? מי רוצה להחזיק משקולת שחורה שיודעת רק אנגלית ואפילו משחקים אין בה? אני ממילא כבר לא משתמש במוטורולה שלי ונכון לחודש האחרון אני בלי פלאפון (חיכיתי למבצע של השידרוג). אם אורנג´ יכולים להציע לי מחיר זול יותר עבור מכשיר חדש בתמורה למכשיר הישן, אז מה אכפת לי? ב. אני שאלתי הרבה אנשים ורובם המליצו לי על Nokia 3310, אבל אני נוטה לכיוון הסמסונג 514\515 כי הוא חדשני יותר וזה לא נוקיה כמו שלכולם יש. למה לא לגוון כשיש מכשירים פחות או יותר דומים? בכל מקרה אני עדיין בהתלבטות.. ג. אורנג´ כרגע הכי טובה לרוב האנשים, בעתיד אמיגו תצבור עוד לקוחות וככה תהיה הרבה יותר אטקרטיבית.

Nokia Fan

New member
לך על הנוקיה!

בתור משתמש של ה-3310, זהו טלפון מצויין!!! הוא אף פעם לא אכזב אותי, ולא הייתי מחליף אותו תמורת אף סמסונג בעולם.

reshef

New member
לסמסונג יש אותן תכונות ויותר..

ולא שמעתי (עדיין) על תקלה רצינית בסמסונג 514. לדעתי גם אם הייתי שואל משתמשים בסמסונג 514 הם היו אומרים שזה פלאפון מצויין. למה לא היית מחליף אותו תמורת סמסונג? הסמסונג יותר משוכלל, ולכולם יש נוקיה עם אותם תפריטים כבר איזה חמש שנים. צריך קצת חידוש לדעתי, אבל אני עדיין בהתלבטות, כמו תמיד.... בחיים אני לא אצליח להחליט!

למעלה