מבקש יעוץ בקשר לעורך דין שקיבל כסף ולא מטפל

סושי10

New member

בתיק: מדובר על מקרה של תביעה על תאונת עבודה מלפני שש שנים, העו"ד הומלץ ע"י שכן, הוא קיבל חלק נכבד מהסכום שסוכם מראש(סוכם 20% מסך התביעה של 100,000 ש"ח ,תשלום האגרות עליו) , מאז הוא מתחמק בקביעות בטענות שונות (החומר של התיק נמחק מהמחשב וכו...),אגרות שהתחייב לשלם מפנה ללקוח לתשלום, הוא לא עונה עניינית לשאלות מינימליות-מה קורה עם המשפט וכו..., השאלה היא כזאת מה הזכויות בתור לקוח, והחובות של עו"ד -כלומר מה בעצם ניתן לעשות בסיטואציה הבעייתית הזאת? בנוסף מה קורה עם התישנות התביעה? תודה רבה וחג שמח

שלום רב, אם אכן מצב העניינים הוא כפי שאתה מציג המצב חמור, ואני מציעה לנקוט במס' הליכים במקביל: לנסות לקבוע פגישה עם עורך הדין, ולא לצאת ממשרדוו עד שתקבל את כל התשובות. לחפש עורך דין אחר שייצג אותך, ואם לא הצלחת להגיע לעורך הדין שלך, לפנות אליו באמצעות העורך דין החדש. וזאת על מנת שיבדוק אם אכן הוגשה תביעה, ואם לא להגיש תביעה על מנת שתעצור את ההתישנות. לפנות ללשכת עורכי הדין, במכתב מנומק המסביר את נסיבות העניין, הם יפנו אל עורך הדין בדרישה להסברים ויחזרו אליך עם תשובה מוסמכת. אם מדובר בתיק שמתנהל בביהמ"ש, אתה מוזמן לברר פרטים על התיק, כי אתה הלקוח, בטלפון למשפטפון 02-6593333 או באתר האינטרנט של ביהמ"ש http://www.court.gov.il אני מאוד מקווה שמדובר באי הבנה, שאם לא כן, זה מאוד מצטער אותי התנהגות כזאת. בברכה,

למעלה