מבקש לדעת האם תמצית שקיבלתי בטוחה

healer

New member
מבקש לדעת האם תמצית שקיבלתי בטוחה

הייתי אצל מטפל והוא נתן לי תמצית צמחים המכילה: אתני כבד + liver tonic + silybum-cynara זה בטוח לשימוש? אין אישור משרד הבריאות על האריזה ועם לא מצויין שם היצרן. תודה!

האם זה בטוח???

ראשית דברי אם הלכת למטפל, שטחת בפניו את בעייתך, קיבלת ממנו טיפול, ואתה שואל האם זה בטוח? משאלה כזו נשמע שאינך בוטח בו, אם כן, מדוע מלכתחילה ללכת אליו? ואוסיף, גם אם עכשיו כולם בפורום יגידו לך שזה המוצר הכי נעלה ביקום שהרי חשיבתך אינה סומכת אזי שום תרופה, שום תמצית, שום תשובה אינה מספקת. בטח בעצמך עצמך יוביל אותך לתוצאה טובה ולמרפא אשר תניח לו לסייע בידך בברכת אהבה ואור בת חן

healer

New member
בת-חן

שלום, הבנתי את המסר שלך. אמנם אני לא בוטח ב- 100% במטפל שהלכתי אליו. לא מדובר כאן בעיניין של מה בכך אלא בבריאות שלי. אני סובל כבר תקופה ארוכה וניסיתי טיפולים שונים שלא הועילו לי ואני בספק עם חלקם לא הזיקו (לפחות אחד מהם) אני לא במצב שיש לי ברירה אלא לחפש את הדרך להרפא. הרפואה הקונבנציונלית לא מצליחה עד כה לענות על הציפיות ועומדת די חסרת אונים. אין לי שום רצון להזיק לעצמי ע"י נטילת תרופות שונות שלא רק יועילו אלא גם יזיקו. אני הלכתי למטפל שמטפל בשיטה מסוימת אך בנוסף הוא נותן כל מיני "תוספי תזונה" בהתאם למה שהוא רואה לנכון. אני לא רוצה לפקפק במקצועיות שלו אך מעצם קבלת תמצית שלא כתוב בה שם היצרן וכמו כן אין אישור משרד הבריאות עולות לי שאלות. די בצמח הקאווה קאווה שזה עתה הוצא מחוץ לחוק בשל הנזק שהוא גורם בכדי להרתיע אותי. במידה והתמצית אינה נחשבת למזיקה או בעלת תופעות לוואי (כמו שהוא אמר) אז אין לי מה להפסיד בנטילת התמצית. אבל אם.... אז אני צריך לחשוב פעמיים. מקווה שתביני. אין מה לעשות אחרי כ"כ הרבה זמן שלא הצליחו לעזור לי בוודאי שאני לא יכול לתלות את כל תקוותי ולהאמין ב- 100% במטפל שאני ניגש אליו. ממש אין לי חשק למפח נפש נוסף לאחר שאבין שהטיפול לא עזר. גישה פסימית?! מה לעשות! ככה זה.. יש מחיר לכשלון של מטפלים שמבטיחים הרים וגבעות, את המחיר אני משלם פעמיים. (גם כספית וגם במיצוי האפשרות להרפא) אני החלטתי שאני בעצמי הולך ללמוד רפואה הוליסטית מתוך כוונה לעזור לעצמי אבל לבינתיים אני לא יכול לחכות, אני חייב לנסות למצוא את הדרך להרפא. שיהיה לך טוב,

להיות בריא או חולה- עניין של...

הרגל... תחילתו של מסע הבריאות הינו תוצר של חשיבה. רוצה להיות בריא, או מחפש להיות בריא, או רק מחפש דרך שתסייע לך למצוא בזמן הנכון לך את התשובה... חשוב, בחן, והחלט. המציאות שלך תהייה זו שבחרת לך. בחרת להיות- תהיה. בחרת לא להיות-לא תהייה. עכשיו נשאלת שאלת השאלות. להיות או לא להיות? אשמח לשמוע מה בעייתך, מפורטת יותר, אני עצמי איני מאמינה בקפואה הקונבנציונאלית, אלא לשם איבחון בלבד, וברוב המקרים אני בוחרת את שיטת האיבחון גם במשלימה כמו קינסיולוגיה. את התרופות, אני רוקחת על פי כתבי הרמב"ם לרפואה-(הרמב"ם היה הרופא הגדול מכולם). אשמח לעזור באם תרצה בכך כמובן. בנוגי למפחי הנפש- אם אינך מאמין ב-100% במטפל, אין שום סיבה בעולם ללכת אליו לטיפול וגם לשלם את מיטב כספך. והנה לך דרך ברורה לבחירה מוטעית מראש הרי שאמונה היא אם כל הרפואות. ובחנו זאת רבים אדם אשר נחבל בידו, והמקום לאחר זמן מה הזדהם, הוא קיבל טיפול אנטיביוטי, הוא לא האמין שהאנטיביוטיקה תטפל בזיהום, וזה מה שקרה המקום הלך והזדהם יותר עד למצב של קטיעה. אם אינך מאמין, הרי שמצפות לך עוד מכות רבות כאלה של מפחי נפש ממטפלים רבים, בתחומים שונים. אלא אם אתה מאמין שאינך ראוי להיות אדם בריא, שמח וטוב לבב וגוף. בברכת אור ואהבה ורצון רב לבריאות איתנה. בת חן

healer אתה בדרת הנכונה...

זה המשפט בחיים "שאני בעצמי הולך ללמוד רפואה הוליסטית מתוך כוונה לעזור לעצמי " לא ההחלטה ללמוד כמו ההחלטה לעזור לעצמך . ובנתיים המשך לחפס מטפל שתסמוך עליו ושידע לטפל בך , בטוח יש כזה צריך רק סבלנות וראש פתוח ( וגם הרבה כסף..
) ואתה תמצא . עד אז אנחנו פה בשביל נסות לעזור ולתמוך, יעל

למעלה