להיות בריא או חולה- עניין של...
הרגל... תחילתו של מסע הבריאות הינו תוצר של חשיבה. רוצה להיות בריא, או מחפש להיות בריא, או רק מחפש דרך שתסייע לך למצוא בזמן הנכון לך את התשובה... חשוב, בחן, והחלט. המציאות שלך תהייה זו שבחרת לך. בחרת להיות- תהיה. בחרת לא להיות-לא תהייה. עכשיו נשאלת שאלת השאלות. להיות או לא להיות? אשמח לשמוע מה בעייתך, מפורטת יותר, אני עצמי איני מאמינה בקפואה הקונבנציונאלית, אלא לשם איבחון בלבד, וברוב המקרים אני בוחרת את שיטת האיבחון גם במשלימה כמו קינסיולוגיה. את התרופות, אני רוקחת על פי כתבי הרמב"ם לרפואה-(הרמב"ם היה הרופא הגדול מכולם). אשמח לעזור באם תרצה בכך כמובן. בנוגי למפחי הנפש- אם אינך מאמין ב-100% במטפל, אין שום סיבה בעולם ללכת אליו לטיפול וגם לשלם את מיטב כספך. והנה לך דרך ברורה לבחירה מוטעית מראש הרי שאמונה היא אם כל הרפואות. ובחנו זאת רבים אדם אשר נחבל בידו, והמקום לאחר זמן מה הזדהם, הוא קיבל טיפול אנטיביוטי, הוא לא האמין שהאנטיביוטיקה תטפל בזיהום, וזה מה שקרה המקום הלך והזדהם יותר עד למצב של קטיעה. אם אינך מאמין, הרי שמצפות לך עוד מכות רבות כאלה של מפחי נפש ממטפלים רבים, בתחומים שונים. אלא אם אתה מאמין שאינך ראוי להיות אדם בריא, שמח וטוב לבב וגוף. בברכת אור ואהבה ורצון רב לבריאות איתנה. בת חן