מבקש להיות מכור לך לכל חיי

nikgo

New member
מבקש להיות מכור לך לכל חיי

כל כך הרבה זמן מכירים ללא מראה פנים נגעתי בך עשרות פעמים נגעת בי גם רגשות מחוברים כמו נולדו לידה אחת פגעתי בך פגעת בי כל זה נסלח נמחק כעין הרף הרבה רגעים טובים הרבה לחצים אתה מרצונותייך אני מקיבעונותיי ניסינו להיפרד המון פעמים שתי ידיים לא יספיקו לתאר כמה ובכל פעם חזרנו זה לזה הגעגוע קרע אותנו לחתיכות החוסר יכולת לשוחח זה עם זה הביא מוות לנשמות שלנו והן כל כך כרוכות זו בזו את מיטבה להכיר אותי ואת כל חולשותיי יודעת היכן אפשר ללחוץ גם שניסיתי לבנות חומות מסביבי ולהתנגד לאהבה הזו שאני חש ידעת היכן למצוא את הפרצה ובעניין של שעות שוב חדרת ללבי כאילו כלום לא נאמר כמה דמעות ששנינו בכינו צעקנו זה על זה אמרנו מילים קשות ושום דבר לא מחק הוא המעיט במה שהלב יודע והחברה מסביב תוהה מרימה גבה לנוכח ההתרחשויות אלו שקרובים אלינו כבר לא מצליחים להבין חלקם מאס בנו ואנו בשלנו כמו מכשיר הנשמה אחד לשני מספקים אוויר והאוויר הוא מצרך כל כך יקר ואת בתוך הלב נטועה עמוק בשורשים ואין ביכולתי לקורע אותך או אותי ממך צעקו לעברנו זה מעוות זה לא אפשרי עובדה זה מתקיים כנגד כל דעה רווחת מה נכון? מה לא נכון? כבר עבר את השלב ואני כותב לך פה ללא ידיעתך ספק אם בכלל תקראי האהבה שלי אליך איננה נגמרת או מראה סימני גוויה נלחמתי ניסיתי להתנגד אבל זה שוב ושוב בא בגלים ושוטף אותי חזקה לזרועותיך ואני קורא אותך רואה אותך לא פיזית ורואה אותך הפרח של לבי אייך בלעדי את מתכווצת בדיוק כמוני ונעלמת לאיזו פינה חשוכה וכן אמרת לי לא מעט פעמים זה לא בריא לנו ושוב חזרת אליי כי הלא בריא הזה מצוי בעצמותינו ואולי זה עוד סיפור אהבה שסופו להסתיים בטרגדיה נוראית אבל קיבנימט אם זה מחזיק אותנו מעל המים למה זה כל כך רע? ויש לנו את רגעי הקסם הפרטיים שלנו אלו אותם רגעים בהם זו רק את ורק אני ושם ברגעים האלה האהבה שולטת אנחנו צוחקים זה מזה אנחנו משוחחים יכולים להעביר שבוע שלם בשיחות ויחד לגעת בכל שלבי האינטלגנציה האפשרים מהרדוד ביותר עד לשיא מין השלמה אחד של השני והצד היפה יותר היכולת שלהיות מסוגל לשתוק פשוט לשתוק ורק לשמוע נשימות הדבר הכי טהור עלי אדמות נשימה לא משקרת וברגעי השתיקה אני אומר לך נולדנו זה לזה והקשיים ברגעים האלו אינם מתקיימים לא לך ולא לי ואנחנו במין מעגל שכזה נעים בין היפה למכוער חוזר חלילה ומעל לכל האהבה ואולי זו לא אהבה היו גם שאמרו את זה סוג של התמכרות אולי? אבל את היא היחידה שבמילה אחת מצליחה לרגש אותי ולגרום לי לאבד את שווי המשקל ואם זו התמכרות אז אני מקבל עלי את הדין ומבקש להיות מכור לך לכל חיי

קראתי

ועדיין אני חושבת, ומקווה, שהאהבה תנצח. אבל בדרך יש הרבה מכשולים, שאנחנו מציבים לעצמנו, שאחרים מציבים לפנינו, שהחיים מציבים יום יום. הפחד מהאהבה הגדולה הזו, שיכולה לעשות כל כך הרבה טוב, יחד עם כל כך הרבה רע הוא אחד המכשולים האלו. צריך המון סבלנות, והמון אומץ. את האהבה לא צריך. היא פשוט שם. היא לעולם לא תגווע. בינתיים - את כל הבחוץ צריך לבודד, לא להקשיב לכל האנשים מסביב, שרובם לא יודעים ולא מבינים, כי איך הם יכולים להבין אהבה כזאת, שרק בודדים זוכים לה בימי חייהם. צריך להקשיב רק לקול הפנימי הזה, שיוצא מהבטן, הקול של האהבה. זה אולי יקל קצת על ההתמודדות היומיומית, עד שנצבור מספיק אומץ, ונסתכל שוב לאהבה המופלאה והמפחידה הזו בעיניים.

ה מוזה

New member
רגשות מחוברים כמו נולדו לידה אחת

משפט אחד מתוך מכתב מדהים , שמתאר קשר שבאמת אין לו הסבר - הוא פשוט קיים וכנגד כל הסיכויים.. התנגן לי בראש שיר של פיל קולינס " כנגד כל הסיכויים ,אך זה צאנס שאני חייב לקחת ".. אל תוותרו על זה - יש פעם בחיים חיבור של נשמות , חיבור שלא הזמן המקום או הסביבה יוכלו לו .. ריגשת אותי ,שיהיה לכם רק אושר .

למעלה