מבקש מידע לגבי קניית מטוס

מבקש מידע לגבי קניית מטוס

שלום לכל הטייסים, אני מחזיק ברשיון GA פרטי. עושה שיעורי בית לקראת קניית מטוס GA. אשמח לקבל טיפים ומידע.. מי שיכול לשתף מהידע שלו לגבי היבט כזה או אחר בכל הנושאים הכרוכים בבעלות על מטוס. החל מבדיקות קניה, דרך תקנות וחוקים הקשורים לבעלות ומי הגופים עימם עלי להכיר (אגפים ברת"א, חברות ביטוח, מכונים שונים, מנהלי מנחתים ושדות). לינקים למאמרים ו/או תחשיבים בקבצי אקסל, לינקים לרשימות של חלקים וציוד למטוסים עם מחירים וכו'. אשמח לתשובות כאן וגם מי שמוכן באופן פרטי. אבי 054-7577797. אשמח לרכז את כל המידע למאמר שאפרסם בסוף התהליך..

רכישת מטוס GA בישראל.

הי אבי.
איני יודע מהן התגובות שתקבל לשאלתך/בקשתך, אך מנסיוני, כבעלים של מטוס GA, אוכל לומר לך כי תם עידן התעופה הכללית הספורטיבית בישראל!
מדינת ישראל עושה כל שביכולתה כדי "להרוג" את התעופה הכללית הספורטיבית (ויחד איתה גם את המסחרית) - סגירה מסיבית של שדות תעופה, סגירת השמים עפ"י גחמות של קצינים בחיל האוויר, קשיים והגבלות המוטלים חדשות לבקרים ע"י רת"א.
אם תחבר כל אילו לעובדה, שאין לאן לטוס בארץ, הרי שקיבלת את התשובה.
אני הייתי מציע לשקול ברצינות, רכישת אז"מ (שעדין(!) חלות עליו פחות הגבלות) ולא GA.
אריאל אריאלי

ronga

New member
ה- A10 חיסל אותם

אריאל ידידי,
יש לGA מספיק לחצים מבחוץ (ויש גם כמה שמתפרנסים עדיין מתעופה)
תן עוד כמה רגעים של חסד וחסוך אנרגיות להתמודד עם התקפות מבחוץ :)

למשל נקודה למחשבה: אם כמה מנחתים יאושרו ל GA (דימונה קציעות, תנובות.) ו\או לחלופין GA יורשו לנחות ללא מנחית (ואף במחתי רגע) כל התמונה משתנה...
להתראות
רון

מהפה שלך לאטומים שם למעלה......

אותי, הרי לא צריך לשכנע.
בינתיים, מי שהורס את התעופה הכללית הן הרשויות. החל במשרד התחבורה, משרד הביטחון וחיל האוויר, כל מיני ארגונים "ירוקים", עיריות ועוד.
כשיתחילו להבין שמדינה מודרנית זקוקה לתעופה אזרחית (מה שאני לא מאמין שיקרה) אז יהיה טעם לרכוש מטוסים מקבוצה זו.

אריאל אריאלי

יש לך במורד הפורום הצעה לרכישת ססנה 152

דבר עם המוכר נפתלי הוא מאד בקי בנושא ובודאי ישמח לתת לך את המידע הנחוץ לך

למעלה