מבקש מידע על הרב פירר

אביב ו

New member
מבקש מידע על הרב פירר

== האם משהו ממשתתפי הפורום היה אצלו ? == איזה מידע או עיצה יכול הרב פירר לתת ? == איך מגיעים אליו : מספר טלפון, כתובת.

RomiVais

New member
היי אביב!! ../images/Emo13.gif

טוב לראות אותך פה שוב!!
מה שלומך? לגבי הרב פירר, רחלית הזכירה אותו כאן והיא בטח תרחיב בנושא. בינתיים, עשיתי חיפוש ואני מצרפת לך שני קישורים - מקווה שהם יעזרו!! שיהיה לך סוף שבוע נעים, רומי

רחלית

New member
הרב פירר

אני הייתי אצלו, והוא כפי שכבר ציינתי אדם מדהים! יש לו ידע על המון דברים שאני נשארתי פעורת פה. בדרם כלל נהוג להתיעץ איתו לגבי טיפולים מה מתאים, האם כדאי לטפל ואפילו איפה כדאי לטפל. לי אישית אחרי שתארתי את מצבי הוא חשב שכדאי לחכות עם הטיפול. ובגדול הוא אמר שאין הבדל אצל איזה רופא להיות במעקב. סיפרתי לו שד"ר אחירון הציעה להכנס לקבוצת הניסיון ולקבל IgG והוא יעץ שלא לעשות זאת כי לנוגדנים האלה יכולים להיות תופעות לוואי רציניות. מה שמדהים שהוא עושה הכל בהתנדבות - אינו גובה כסף לעומת הרופאים הפרטיים שהייתי אצלם (ניתן לתת תרומה) ניתן לקבוע איתו פגישה דרך מספר טלפון: 5777000-03 רק תריך לצלצל שעות הבוקר - נדמה לי מ 9-11 בהצלחה

יאצפן

New member
הרב פירר

אביב שלום, אני אישית לא מכיר את הרב, אך כשר שכבתי בבית החולים, הרב הגיע לשכן שלי באותו החדר, מה אומר, היות ואם אתה לא רוצה לשמוע, אתה שומע, הרב הזה ידיעתו גדולה אלף מונים מכל הרופאים ששמעתי, ואני לא יודע מאיפוא השכלתו, אך שמעתי כי הוא נותן עצות טובות!!!! תפנה לרב המקומי שלך, והוא יפנה אותך לכתובת הרב אשר עושה ימים ולילות, ללא תרומה, אלא למען הזולת. ועיצה לי אליך, אני כאשר נודע לי כי אני חולה, חרשתי את כל המאגרים באינטאנט, ולמדתי שצריך להתעקש, ולהיות בריא, וכמו כן לא לקבל כל עיצה של רופא אחד , אלא להצליב מיידע עם תשובות של רופאים אחרים. כל טוב ובריאות.

מיכל75

New member
לאביב הרב פירר

לא הייתי אצלו אבל שמעתי דברים טובים עליו. הארגון נקרא "עזרה למרפא" והטלפון הוא 035777001 ממליצים שם לפקסס קודם מסמכים רפואיים למספר 036161177 בכל מקרה צריך לחייג לטלפון ולהזמין את השיחה כי כך יקבעו איתך מועד. בהצלחה! אל תתיאש אם אומרים לך להתקשר מחר כי הבנתי שיש לו הקצבה של 100 שיחות ליום. דרך אגב צריך להתקשר בין 11 ל-14 ותנסה ישר ב-11

רחלית

New member
טלפון או פגישה עם הרב

הפרטים שאני נתתי לך הם עבור פגישה עם הרב וצריך לצלצל מ 9 ועד 11 הפרטים שנתנו אחרים הם עבור שיחה טלפונית איתו. תחשוב מה אתה מעדיף ותפעל בהתאם בהצלחה

למעלה