מבקש מסלולים בנגב

• פותח הנושא nk8
  • פורסם בתאריך

nk8

New member
מבקש מסלולים בנגב

אני וחבר מתכננים למחרת ליל הסדר ירידה לדרום ואנחנו צריכים מסלולים (טיול יומיים) מי שרוצה להצטרף מוזמן תודה מראש

bisley1

New member
מי אתה , מה אתה, בן כמה אתה ->

אתה מצפה שאנשים ירצו להגיע לרכיבה עם NK8???????????????.. תן קצת יותר פרטים בבקשה, מי אתה, בן כמה, מאיפה ........... אגב אנחנו (קבוצה של בערך 6 רוכבים קבועים) מתוכננים לצאת לדרום בערך באותה תקופה (פרטים ימסרו קרוב יותר למועד) וכמובן שנשמח לצרף אלינו עוד רוכבים--> המסלול המתוכנן הוא ערד->מצדה->עין בוקק ! BISLEY1

alonaski

New member
ומי אתה??!! ביסלי גריל? ביסלי פיצה?

ביסלי אוסם?.... איך אתה מצפה שנצטרף אליך אם אנחנו לא יודעים עליך פרט עקרוני זה?!!!!...

alonaski

New member
אז כדאי שתדע!!!!!! ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

לעולם אל תאמין לשמועות - עד שלא תבדוק אותן בעצמך!!!

bisley1

New member
ראי הוזהרת -> אני רואה בהודעה הזאת

כהזמנה ! סססססתתתתםםםםםם
אגב אם מותר לשאול --> מאיפה את באזור השרון ??????? הבנתי שאמצע השבוע הוא בדר"כ רכיב אצלך (וגם כרגע אצלי לצערי), אז אולי אפשרי לארגן איזה רכיבונת באזור ??????? אגב, בסופשבוע הקרוב סופסוף אנחנו יורדים דרומה (ייייייששששששששש!!!!) המסלול המיועד הוא ערד-> מצדה-> עין בוקק שאמורים להיות 35 ק"מ של כייף ואדרנלין (בייחוד במעלה יאיר) ! SO, אם זה מעניין אותך ואת כל חבריך לרכיבות נשמח לראותכם ! (יציאה ביום חמישי צהריים -לינה בחוות הנוקדים -גינס (בירה) בפאב של ערד- רכיבה יום שישי )! BISLEY1

alonaski

New member
ביסלי-גריל וגדי!!! ../images/Emo4.gif

תגידו... משעמם לכם בחיים שאתם מעבירים עלי פאלברות ככה שחור על גבי פורום, בפומבי???!!...
ביסלי גריל - שלחתי לך מסר! בדוק תאמסר שלך!

schwinnie

New member
עזבו את הביסלי, העם רוצה תמונות...

מה קורה אלונסקי? לא רוצה לנג'ס לך אבל כבר מת לראות את התמונות מהר חורשן. מהמבוצבץ לאורך, יאיר

schwinnie

New member
ובהזדמנות זו

גם ממתין לתוצאות חידון "זה נוער זה - זה בררה"

העוגיות מצולמות בסוף הסרט של..

האירוע שהיה בהר חורשן ביום שישי . תשים לב טוב לקופסא הריקה המלמדת על האיכות (או על הרעב לאחר הרכיבה... או על שניהם ...) הסרט גדי

bisley1

New member
את הסרט ראיתי (כמו את כולם)-->

ובייחוד אהבתי את הסיום של הסרטון (הקטע עם הנר פשוט עעענננקקק !!!) ולגבי ה"עוגיות" --> מעניין מה היא שמה שם ?!?!?!??????

בעינויים ..../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif../images/Emo16.gif

ניסיתי להוציא ממנה את הסוד
ולא הלך ...

nk8

New member
שלום שלום כנסו לפרטים

שמי נדב קידר אני בן 17.5 אני וחבר (קצת יותר גדול בערך ב10 שנים) מתכננים לצאת בבוקר שאחרי ליל הסדר לטיול יומיים עוד לא יודעים מה נעשה בדיוק אנחנו מחיפה אבל אני פוגש אותו בת"א לעוד פרטים אפשר להתקשר ל- 04-8256777 נדב או 055-982777 נדב או שתשאירו לי מס' ואני אצור אתכם קשר

bisley1

New member
אהלן נדב--> כנס-->

מה המצב?? האמת היא שבמהלך סופהשבוע האחרון השתנו קצת התוכניות שלנו -> תבדוק בתיבת המסרים !

למעלה