מבקש מתכון

jisack

New member
מבקש מתכון

ל-מרק בצל אולטמטיבי. לזניה גבינות אנשובי טובה.
 

Paris

New member
מרק בצל

ל 7 מנות. 6 כוסות מים.4 כפיות אבקת מרק רגיל. 2 גזרים.חצי שורש סלרי. 10גבעולי פטרוזיליה.6 בצלים בינונים .3 כפות שמן. 50גרם חמאה. כפית מלח .כפית סוכר .3כפות קמח.חצי כוס יין לבן. 100גרם גבינה צהובה.. לבשל על אש בינונית מרק מהמים אבקת מרק והירקות חוץ מהבצל חצי שעה. לטגן פרוסות מהבצל בתערובת שמן וחמאה כ20 דקות במחבת מכוסה להוסיף ב10דקות האחרונות את הסוכר והמלח לפזר את הקמח מעל הבצל בסוף הטיגון ולטגן עוד 3 דקות .להוציא את הירקות מהמרק. ולשים במרק את הבצלים והתערובת שבמחבת לבשל עוד 30דקות להוסיף מלח לפי הטעם לפני ההגשה להוסיף את היין ולהביא לרתיחה קצרה. לפזר גבינה מגוררת בכל צלחת. בתיאבון. מומלץ בחורף.
 

Paris

New member
מרק בצל

ל 7 מנות. 6 כוסות מים.4 כפיות אבקת מרק רגיל. 2 גזרים.חצי שורש סלרי. 10גבעולי פטרוזיליה.6 בצלים בינונים .3 כפות שמן. 50גרם חמאה. כפית מלח .כפית סוכר .3כפות קמח.חצי כוס יין לבן. 100גרם גבינה צהובה.. לבשל על אש בינונית מרק מהמים אבקת מרק והירקות חוץ מהבצל חצי שעה. לטגן פרוסות מהבצל בתערובת שמן וחמאה כ20 דקות במחבת מכוסה להוסיף ב10דקות האחרונות את הסוכר והמלח לפזר את הקמח מעל הבצל בסוף הטיגון ולטגן עוד 3 דקות .להוציא את הירקות מהמרק. ולשים במרק את הבצלים והתערובת שבמחבת לבשל עוד 30דקות להוסיף מלח לפי הטעם לפני ההגשה להוסיף את היין ולהביא לרתיחה קצרה. לפזר גבינה מגוררת בכל צלחת. בתיאבון. מומלץ בחורף.
 

Paris

New member
מרק בצל

ל 7 מנות. 6 כוסות מים.4 כפיות אבקת מרק רגיל. 2 גזרים.חצי שורש סלרי. 10גבעולי פטרוזיליה.6 בצלים בינונים .3 כפות שמן. 50גרם חמאה. כפית מלח .כפית סוכר .3כפות קמח.חצי כוס יין לבן. 100גרם גבינה צהובה.. לבשל על אש בינונית מרק מהמים אבקת מרק והירקות חוץ מהבצל חצי שעה. לטגן פרוסות מהבצל בתערובת שמן וחמאה כ20 דקות במחבת מכוסה להוסיף ב10דקות האחרונות את הסוכר והמלח לפזר את הקמח מעל הבצל בסוף הטיגון ולטגן עוד 3 דקות .להוציא את הירקות מהמרק. ולשים במרק את הבצלים והתערובת שבמחבת לבשל עוד 30דקות להוסיף מלח לפי הטעם לפני ההגשה להוסיף את היין ולהביא לרתיחה קצרה. לפזר גבינה מגוררת בכל צלחת. בתיאבון. מומלץ בחורף.
 
למעלה