מבקש סיוע בבחירת הליכון

yaloner

New member
מבקש סיוע בבחירת הליכון

שלום לכולם, התבקשתי לעזור בקניית הליכון לאמא שלי אחרי שהיא התבלבלה מההיצע הרב. כמובן שמאחר ואני לא מבין בזה כלום, אני התבלבלתי מייד אחריה. אשמח לקבל סיוע ממומחי הפורום. הדרישה הראשונית היא שבולמי הזעזועים יהיו כמה שיותר טובים כדי להוריד קצת לחץ מהברכיים והגב שהם "כבר לא מה שהיו פעם" (ציטוט שלה). הדרישה השנייה היא חברה מבוססת ואמינה עם אחריות ושירות טובים. התקציב כרגע הוא 2,500 עד 3,000 ש"ח. אני יודע שזה לא המון, אבל אולי כן אפשר להכניס משהו איכותי (אולי דגם ישן בתקציב הזה). כח מנוע ואורך המסלול פחות חשובים כי היא תהיה יותר קרובה להליכה מאשר לריצה לדעתי. אשמח לקבל המלצות לחברות מסויימות ואף דגמים ספציפיים מבעלי ניסיון וידע. (גם טיפים כלליים יתקבלו בברכה כמובן) תודה מראש לכולם

yaloner

New member
אין שום נזק לברכיים

ההליכון נרכש בהמלצת רופא למקרה שיש ספקות

yaloner

New member
רופא המליץ מאוד ללכת

וכשהסתבר לו שאין סיכוי שאימי תלך בחוץ, המליץ לה על הליכון. דרך אגב, אתה כותב גם הודעות עם תוכן מידי פעם ?

רופאים לפעמים טועים.

כן ,אני נותן עיצות שאני חושב עליהם הרבה . ספורט זב הפירוש לא בריא. יום אחד תבין... בי.

תקשיב לי...

אני לא יודעת מי אתה ומה הקטע שלך. אבל נמאסת כבר. הבנו, אתה נגד ספורט, עכשיו תסתום את הפה ולך תמצא מחקר שמוכיח שספורט מזיק לבריאות. מילא אתה אומר שספורט פוגע בבריאות אז עכשיו גם הליכה? אז מה אתה אומר? בוא תשב כל היום, תאכל, אם תרצה להגיע למקום מסוים תזמין מונית עד הפתח של הבית שחלילה לא תלך יותר מדי, אנחנו נמשיך לעשות ספורט, ונראה מי ימות ראשון? מסכים?

בהצלחה.

אגב,אני אדם שבא מתוך הספורט והתעסקתי בספורט שנים . ראיתי הרבה אנשים שאיבדו את בריאותם בגלל הספורט (פעולת סרק שנקראת ספורט או פעילות גופנית) . אז אל תזללי בי בבקשה . אין לי בעיה שתקחי את המונית 100 מטר מהבית זה לא עקוני מבחינתי . או שתהני מספורט מדי פעם אבל עיסוק קבוע בספורט מזיק.

ואני מכירה...

המון אנשים שאיבדו את בריאותם בגלל שלא עסקו בספורט, ואני בטוחה שאני מכירה הרבה יותר כאלה מאשר אלה שאתה מכיר שנפגעו כתוצאה מהפעילות הגופנית.

yaloner

New member
אקח זאת לתשומת ליבי

הטיעונים שלך כל כך משכנעים שהאמת פשוט בוקעת מהם ללא כל דרך להתעלם ממנה. תודה רבה, פקחת את עיניי. אל תדאג לגבי שאר הספקנים, הם יראו את האור במוקדם או במאוחר.

למעלה