מבקש סיוע בהקלטה של התוכנית

alti26

New member
מבקש סיוע בהקלטה של התוכנית

שבת קסומה לכולכם ,מי מקליט את התוכנית היום בשעה 20:05 בגלצ עם דובי לנץ ודיוויד ברוזה -על הדיסק החדש שלו פארקינג קומפלטו אשמח באם תוכלו להקליט לי את התוכנית כי אני בעבודה בלי יכולת לשמוע את התוכנית הנפלא אשמח לתגובה חיובית וסיוע בארגון ההקלטה הנוכחית .דודי

popikon23

New member
אולי תענו לעניין

במקום להיטפל לתפל, התמקדו בעניין... זה לא שהפורום מוצף בהודעות גם ככה...

glitter8

New member
אם היית ותיק/ה בפורום....

היית מבינ/ה מה פשר התגובות הללו....

handlessman

New member
באיזה ערוץ זה?

יש מצב שאני אוכל להקליט אם זה בחינוכית 23 או ערוץ 2, זה הערוצים שיש לי...

handlessman

New member
אה זה ברדיו...

אז איך בדיוק אמורים להקליט, עם קסטה? פפפיי יצא מהעולם מזמן נראה לי חח

glitter8

New member
כן, עם קסטה!!

לזקנים כמוני(31) יש את האישה שאיתי בתקליט!! אבל גם בדיסק...

glitter8

New member
נכון

אבל מספיק לבקש פעם אחת, כנל לגבי הודעות אחרות שחזרו על עצמן 5 פעמים , כאן ובפורום השני...

popikon23

New member
אני ותיקה כאן, פשוט לא כותבת

אני נמצאת בפורום כבר מימיו הראשונים, אך לאחרונה לא מגיבה הרבה. בטוחה שיש עוד הרבה אנשים שרק קוראים את הפורום ולא מגיבים...

YulaShpil

New member
חבר'ה, אין צורך להתווכח

או לעורר וויכוחים שכבר נרגעו (ודי לחכימא ברמיזא...) אכן מספיק לכתוב הודעה אחת, ואם ישנן כפילויות בהודעות, אני מטפלת בהן בד"כ ברגע שאני רואה... אז אין צורך לדאוג...
ובקשר לקוראים-שלא-כותבים: יש מקום להודעות של כולם כאן, אז לא להתבייש ולהיכנס להגיב, לדבר, לקשקש וכו' מקבלים פה את כוווולם, אז בואו הצטרפו

YulaShpil

New member
אני הקלטתי הערב../images/Emo125.gif

והיתה תוכנית נחמדה. למרות שאת הדברים כבר שמענו בשישי בבוקר בגלי צה"ל וברשת ב', אבל קידום מכירות זה קידום מכירות זה קידום מכירות... הסיפורים היו כמעט אותו דבר, אבל נחמד לשמוע אותם שוב, במרוכז, ולשמוע את הסיפורים שמאחורי השירים ומאחורי האלבום והיצירה העכשווית של ברוזה, וגם לשמוע חלק מהשירים שבאלבום parking completo שיצא השבוע. יש שאלות?
(ומי שהיה בהופעה בזאפה, יבין...) מי שמעוניין לשמוע שוב, שייצור קשר...

alti26

New member
היי יעל

שלום לך אשמח לקבל העתק מההקלטה אאני הייתי בעבודה עד 0100 ולא שמעתי אשמח לקבל העתק בהופעה בקמלוט באם את מגיעה דודי

למעלה