מבקש סליחה מחברי הפורום

danielmo1

New member
התערבבו לי 2 נושאים ביחד

התכוונתי לומר משהו אחר וזה נמחק לי
תיכף אכתוב שוב זה ארוך

udi102

New member
מבקש סליחה מחברי הפורום

אם פגעתי בהם בדרך זו או אחרת או התנהגתי לעיתים כמו טרול מן השורה ,יכול להיות שהגזמתי בתקופה האחרונה ,סילבה לא עושה לי טוב ,אבל בואו נהיה אובייקטיבים ,אני רוב הזמן מגבה את מה שאני אומר בהוכחות ,מדי פעם אני מזלזל בלוחמים אבל רוב הזמן זה מגיע להם ,לא לכל אחד מגיע שיקראו לו לוחם , אין כאן קשר ליכולת יש עניין של כבוד הדדי בין ספורטאים וכשזה לא קורה זה מגעיל . בכל מקרה שיהיה לכולנו שבוע טוב ושבראשון בבוקר לא נקלל את הרגע שסתם לקחנו חופש מהעבודה .

שבת שלום

danielmo1

New member
תשמע

כל לוחם שמתאמן באופן מקצועני ובאופן יומיומי לא מגיע לו שיזלזלו בו
אתה יודע בדיוק מה הם מקריבים מעצמם כדי לתת לנו שואו

udi102

New member
לא מסכים

אם הם אנשים חרא ,מצידי שישקיעו את כל עולמם ,הם יכולים ללכת לעאזעזל ,חחח אלק כמה הם משקיעים בשבילנו ,הם לא משקיעים בשבילך ובטח לא בשבילי אלא בשביל עצמם ,בראש ובראשונה ואחר כך בשביל המשפחות שלהם . הם משקיעים כדי לקבל משכורת כמו שכל סטודנט קורע ת התחת 4 שנים או יותר כדי שתהיה לו עבודה טובה ,וזה בטח ובטח יותר קשה מלהתאמן חודשיים ולנוח 4 חודשים .

danielmo1

New member
מי נח 4 חודשים?

למה מה נראה לך הם מתאמנים חודש כל חצי שנה?
ובטח שהם עושים את זה גם בשבילך על מה אתה מדבר

וג'ונס לא פחות חרא בן אדם מאנדרסון סילבה

udi102

New member
תראה איך ראמפייג או סילבה נראים ביום יום

והם בעצמם אומרים שיש תקופות שהם לא מתאמנים....

לגבי גונס וואלה לא יודע נראה לי אחלה גבר ,הציל את זוג משוד אם אני זוכר נכון ,לא מתרברב לגבי נצחונות ,שגריר טוב של הספורט . אולי אני מפספס משהו ?

swelli

New member
אם היית יודע איך זה להתאמן כמקצוען..

"להתאמן חודשיים ולנוח 4 חודשים.."..? על מה אתה מדבר..?
אתן לך דוגמא, מפה קרוב, רן נקש - התאמנתי אצלו והכרתי אותו תקופה ארוכה אישית, תאמין לי שלא היית רוצה להחליף איתו את מה שהוא עובר באימונים.
כשאתה ישן מתחת לפוך הוא רץ בפארק על דשא קפוא.
כשאתה שותה תה, הוא כבר אחרי אימוני כח.
וכו"..
וזה רן נקש, לוחם תותח אבל כמובן לא בUFC.
אתה תעדיף ללמוד גם 8 שנים ולא להתאמן שנה אחת כמו מקצוען ב UFC, אז תנוח ותקרא איזה חוברת..

udi102

New member
אני מסכים חלקית

יש לוחמים שלא מתנהלים בצורה הזאת וזאת עובדה .
ברור שלוחמים כמו GSP ,גונס ואחרים כן ....

תאמין לי שהיה מעדיף להתאמן במקום ללמוד ,שוב אני לא מזלזל ולא מכליל את כולם ,אני בטוח שישנם ספורטאים שכשאני שותה קפה בבוקר נמצאים כבר בקילומטר העשירי של הריצת בוקר

FrecCo

Active member
לוחם מקצועי מתאמן כל השנה. גם בארץ

ובטח ובטח שבUFC....בחודש-חודשיים האחרונים נכנסים למחנה אימונים יותר אינטנסיבי אבל גם לפני זה הם עושים 2-3 אימונים ביום לפחות. שאל את אחד מהלוחמים בארץ שזו אפילו לא הפרנסה שלהם ..

IamStalker

New member
אני מתאמן חצי מקצועי 6 פעמים בשבוע

המאמן אומר שזה עוד כלום לעומת מה שעוברים החברה ב-UFC ,
אני מכיר את נקש ונוסע כל בוקר לעבודה ליד המכון שלו, כבר ב-7 אני רואה אותו עושה אימוני קושר או שעובד על השק.
נקש עם כל מה שהוא עושה, לא מתקרב לרמה של החברה - ב: UFC .
בשביל להבין מה זה תבוא לראות אחד האימונים שלו !

באסטר1

New member
מי קבע שהם חרא אנשים? אתה?

מבחינתך ג'ונס הוא הלוחם והבנאדם הכי טוב
אבל זה מבחינתך בלבד!

מבחינתך לוחם מתאמן בשביל עצמו נטו ,כדאי להגיע למעמד של לוחם בUFC ולקבל משכורת גבוהה.

אז א' זה המקצוע שלו
ב' בברזיל רוב האנשים חיים בעוני , אתה מודה לכמה שברזיאלים תורמים לקהילה שלהם? ראית את כמות המכונים שנוצרו שם בשנים האחרונות?

בנתיים כל מה שאני רואה ממך זה בדיוק הזלזול שסונן עושה לסילבה אחד לאחד
מבחינתך סילבה חרא מבחינתי אני אמור להגיד שאתה חרא? לא..לא מכיר אותך.
אתה מכיר את סילבה? דברת איתו? ישבת איתו?
תגיד עד מחר שהוא לא P4P מספר 1 מה זה קשור להיותו לוחם גדול? לא זכור לי שאנחנו מעריצים אנשים..אלא לוחמים שבאים להלחם

אני חושב שלקחת כבר יותר מידי אישית את הכל , אתה חי במין בועה שאתה האיש שיכול לגרום לאנשים לשנוא את סילבה.
להזכירך ניר אינדגו אמר את אותם דברים על מא'צידה באותו לחן כמוך ותראה איפה הוא היום..נעלב קם והלך
בדיוק כמו ההודעות האלה שאתה תפרוש מהפורום אם סילבה ינצח את ג'ונס..האיש והאגדה

מה שניר עשה בזמנו זה גרם לאנשים לרצות לראות את מא'צידה מפסיד רק בגלל שניר חפר ובכה על כמה מ'אצידה הוא אלוהים
אתה כרגע עושה אותו דבר על ג'ונס..מצד שני גורם לאנשים לרצות שסילבה ינצח רק בשביל שהכובע שלך יהיה טעים לך.

זכותך להגיד שג'ונס הכי טוב , וסילבה חרא אדם וחרא לוחם
וזכותי לחשוב שהפסיכלוגיה בשקל שלך פשוט לא עובדת על אנשים פרקטיים שרואים מה שקורה באמת.

udi102

New member
אתה טועה ....

אני אומר את הדברים האלה כי אני מכיר את היכולות של גונס ושל סילבה שמאז ומתמיד האמנתי שהוא אוברייטד , ומכיוון שאני בטוח בעצמי אני יודע שגונס ינצח את סילבה .

מה הקשר לניר ? גונס הביא קבלות הכניע את ראמפייג שמי זוכר מתי זה קרה ,כנ"ל נגד מאצידה ,מה שהוא עשה לשוגון זה משהו שאף אחד לא עשה לו מעולם ולא יעשה לו .
מתי מישהו ניצח את אוונס חוץ ממאצידה וזה גם היה בגלל שאוונס חי באותה תקופה בסרט שהוא מתאגרף על (אחרי הKO על לידל) .

העובדות מדברות בעד עצמן ,ראינו איך סילבה מתנהג בזירה כשלא הכל הולך לו ,הוא יותר גרוע מדיאז .

עד היום שמענו רק כמה גונס אחלה גבר , מתי ראית אלוף נותן ציפ שוט בשקילה רשמית ? אפילו שהלוחם השני יתגרה בו בלי הפסקה ,זה רק מוכיח שסילבה הוא לא אומן אומניות לחימה שיודע לשלוט בעצמו אלא ערס מהשכונה .

סטיבן סיגל הנהן עם הראש כמו טיפש שם במסיבת עיתונאים

באסטר1

New member
ההבדל בין ג'ונס לסילבה

זה שלסילבה קל לסיים את היריב הוא עושה את זה במינימום מגע איתו
יש לו את הקלאסה לסיים קרב בשניה ולעומת ג'ונס הוא כן התמודד עם קשיים
אבל הויכוח פה ממש לא על זה , אלא על זהשאתה מנסה לכפות את הרצונות שלך לכולם וזה לא עובד ככה

udi102

New member
והדבר הכי חשוב

אני לא טענתי שסילבה לא אלוף ושהוא ברמת פח ,אמרתי רק שהוא אוברייטד ושהוא לא הP4P מספר 1 בעולם ,מעולם לא טענתי שהוא לא שולט בקטגוריה שלו ,פשוט אני לא חושב שהוא כזה טוב כמו שעושים ממנו ,והוא תמיד יכול להוכיח לי אחרת .

PersonaNonGrata

New member
כל הכבוד...

אני חושב שגם אני הגזמתי קצת בזמן האחרון...צריך לזכור שבסופו של דבר זה רק פורום באינטרנט ולפעמים הדברים כאן יוצאים מפרופורציה.בואו ננסה לשמור על אווירה רגועה גם אם לפעמים אנשים כאן לא מסכימים אחד עם השני...
אחרי הכל לכולנו יש מחנה משותף באהבה שלנו ל MMA וזה מה שחשוב...
שיהיה לנו הלילה אחלה אירוע...

למעלה