מבקש עזרה בגידור תנודות מט"ח יורו/שקל

vjoded

New member
מבקש עזרה בגידור תנודות מט"ח יורו/שקל

אמא שלי מקבלת קצבה של 300 יורו בחודש פיצויים מגרמניה. רציתי לשאול איך אני יכול באמצעות אופציות מעו"ף על היורו לגדר את התנודות שקל-יורו? ידוע לי שעל כל 10,000 יורו אני יכול לקנות PUT ולמכור CALL בעלות אפסית ומשך חיי האופציה 3 חודשים. אם היה מדובר ב3000 יורו ומעלה בחודש אז כל 3 חודשים הייתי קונה 1 PUT ומוכר 1 CALL על אותו שער מימוש. איך אני יכול לצמצם את המינוף פי 10 על מנת שיתאים להכנסה של 300 יורו בחודש? למישהוא יש רעיון לאיזושהיא אסטרטגיה?

ferrytale

New member
אני מציעה שתפנה לסוחרים בפורום מעו"ף

תבקש מהם עזרה נקודתית באסטרטגית מעו"ף ספציפית שתתאים לגידור שלך
בהצלחה!

napipi

New member
יש לי תשובה בשבילך

אם אמא שלך לא צריכה את הכסף ונותנת לך להמר עליו, אז תקנה כל חודש בסכום קבוע תעודת סל שעוקבת אחר מדד הנסד"ק, הסיני וההודי, נגיד 30 100 יורו על כל אחד, כל חודש. כך, בלי מינופים, אופציות, ושאר מכשירים פיננסיים מסוכנים, אתה יוצר מעין תכנית חיסכון ארוכת טווח. אתה צעיר בן 27 וכשתגיע ל50 אתה תשב טוב וגם תוכל לתמוך בהורים שלך

vjoded

New member
אמא שלי חיה מהכסף הזה

היא שונאת סיכונים, אני רק רוצה לעזור לה להבטיח שההכנסה הזאת שלה לא תרד בגלל ירידת שער היורו.

napipi

New member
היא מקבלת את הכסף

ביורו בכל חודש, אז איך אתה רוצה לגדר? אם היא חיה מהכסף אז אתה צריך להמירו לשקלים מיד אם קבלת הכסף, אז לפעמים אתה תפסיד ולפעמים תרוויח. יש לי אותה בעייה, אני מקבלת חלק משכרי מעמותה אמריקאית בדולרים בכל חודש, ואני נדפקת אם השקל חזק...

ferrytale

New member
בד"כ כאשר הוא ימיר את הכסף,

הוא כבר יפסיד את העמלה.. בקיצור הכסף הזה קטן בשביל לגדר אותו ולהנות מרווח עתידי..

למעלה