כרגע זה כבר לא ממש משנה. העצים עומדים לפני שלכת ובעונה הבאה... דיה צרה בשעתה.מה אוכל לי את העלים ומקלקל לי את צמחי התות?..
נראה כמו תות שדה, ולא תות עץ...כרגע זה כבר לא ממש משנה. העצים עומדים לפני שלכת ובעונה הבאה... דיה צרה בשעתה.
סליחה. אתם שניכם צודקים. לא שמתי לב שזה עלה "משולש" לרגע נדמה היה לי שאלה עלם בודדים של עץ תות.משנה גם משנה. בדיוק מתקרבת עונת התותים.
תות שדה הוא צמח רגיש. נדמה לי שלא ממש אוהב שמש מלאה. ויש חלזונות ויש חשופיות שמציקות לפרי. וכדי להתמודד עם אלה, כדאי להניח חוט נחושת גלוי מסביב לערוגת התותים. ככה הם באים במגע עם הנחושת ומתים. יש גם מלכודות של מי מלח... אבל הנחושת דווקא מצאה חן בעיני. לוקחים חוט חשמל, מקלפים ממנו את הבידוד ויוצרים מסגרת סביב סביב.תודה רבה, הפוסט מלפני כמה שבועות, מאז ריססתי עם פרוביט פעמיים בהפרש של שבוע לאחר המלצות, נראה שעזר, יש שם כ 50 שתילים (כולם מעציץ בודד שהוציא שלוחות שהוציאו שלוחות שהוציאו שלוחות) והיה חבל לי שכולם יתקלקלו. כרגע יש בעיה אחרת של התייבשות ענפים שלמים ושריפה בקצוות עלים בענפים אחרים... נו! לא קל!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.