מבקש עזרה במציאת ספר

backdoorslam

New member
מבקש עזרה במציאת ספר

שלום לפורום אוריגמי (ושלום ycyclop), שמי אמיר ואשמח אם תוכלו לסייע לי בדבר מה. חברתי מאוד מתעניינת באוריגמי - אך היא איננה "מקצועית" ומקפלת מתוך זכרון כמה דגמים פשוטים מנייר טיוטה פשוט שהיא חותכת אותו לריבועים. לרגל יום הולדתה אני מאוד מעוניין לקנות לה מעיין ערכת אוריגמי שתכלול ספר הסברים מהודר וניירות קיפול שונים. ניירות קיפול ראיתי שקל מאוד למצוא ואכן מצאתי. הבעיה היא שאינני מוצא ספר מתאים. בסטימצקי הראו לי ספר מסויים מתורגם לעברית, אך הוא יחסית רזה ואיננו צבעוני. ואני רוצה להרשים. לכן אני סבור שעלי לחפש משהו באנגלית. ראיתי במוזאון טיקוטין כמה ספרים אך הם היו כחלק מהמיצג האומנותי. היכן אוכל למצוא לדעתכם ספר ראוי, שמתאים למקפלת מתחילה וגם יכיל צילומים צבעוניים מרהיבים (כאמור, אין בעיה עם אנגלית)? תודה רבה

backdoorslam

New member
ופרטים נוספים

אני אמנם גר בחיפה, אבל אני מוכן גם לנסוע למרכז אם יש צורך. אגב, ראיתי את האתר של גלעד אהרוני ובו ביקורות ספרים רבות. חלק מהספרים נראים נפלא! האם ניתן להשיגם כאן בישראל, או שעלי להזמין מאמזון?

yochaytzur

New member
המלצות

ספר ממש יפה ומרשים: advanced origami של lafosse. אני חיפאי ויש לי אותו אם תרצה לראות. אין בארץ לדעתי - אני הזמנתי באמזון.

amitzur66

New member
הספרים של ג'ון מונטרול נפלאים

למקפלת מתחילה זו יכולה להיות חוויה מעולה. שם היוצר הוא John Montroll. הדיאגרמות ברורות ויפות, הדגמים חמודים ולא קשים מדי (בממוצע... תלוי כמובן על איזה דגם מדברים), והוא מכניס לכל דגם איזה פסקה כתובה שנותנת לך להתחבר ליוצר ולדגם. חוץ מזה הוא בנאדם מדהים, אבל זה לא קשור למתנה. הייתי אומר תבדוק איזה ספרים יש לו באתר של גלעד אהרוני או באמזון, תראה מה מוצא חן בעיניך ומה נראה לך שהיא תאהב (יש כל מיני ספרים עם כל מיני נושאים, תעשה חיפוש אל תתעצל). אח"כ תנסה לבדוק במרכז לאוריגאמי ואם אין להם יותר את מה שאתה מחפש, תזמין מאמזון איזה 2 ספרים ויהיה לך גם ליום השנה שלכם

amitzur66

New member
מה שמזכיר לי...

גילה לא שכחתי אותך לרגע יקירתי, ראשי במבחנים ואני מבטיח להקפיץ לך את הספר בהקדם

mirigami

New member
ספרים של מונטרול

ניתן להשיג אצלינו במרכז בעוד כחודש יהיו כל הספרים של מומטרול כרגע יש לנו שניים למכירה (מונטרול) אתה מוזמן ליצור קשר עם המרכז לאוריגאמי 052-4267483 ותרשום אותה למועדון חובבי אוריגאמי זו קבוצת מקפלים מקסימה והמפגשים יעשירו אותה

Frutapao

New member
מאוד כדאי למתחילים

Unit Origami - Tomoko Fuse (קישור להצצה בספר מתוך אמאזון) אוריגמי מודלורי (=שעשוי מחוליות) בסיסי וממש כיפי. בתור מתחיל (שיש לו את הספר), אני ממש ממליץ עליו.

gvish

New member
את הספר הזה אפשר להשיג

בחנות של איתי - "חרוזיגמי" (חרוזים ואוריגמי) במודיעין, טל' 08-9717200 או 050-7916029. לפני כמה ימים דיברתי איתו והוא אמר שיש לו את הספר הזה במלאי.

ycyclop

New member
היי

תעבור אצלי ותוכל לראות מגוון גדול של ספרים ברמות שונות. כמעט את כולם ניתן להזמין מאמזון (חוץ מזה תהיה לך הזדמנות לאסוף את המשחק שלך)

backdoorslam

New member
תודה לכולכם!

אתמול בלילה יישמתי את הצעתו של עמית צור והזמנתי חבילה נאה של ספרים, במחשבה שמשהו מתוך זה ישאר גם אצלי על המדף
מתוך הספרים שהזמנתי היה אחד לפחות של ג'ון מונטרול. (ycyclop, כשיתחיל לרדת שלג בירושלים אני אקפוץ. הגיע הזמן)

למעלה