מבקש עזרה בניסוח מכתב

מבקש עזרה בניסוח מכתב

שלום לכולם, אני לא יודע עד כמה כאן בפורום הזה תוכלו לעזור לי, אבל אני אנסה. אין לי מה להפסיד. אני גר במערב העיר בשכונה יחסית חדשה, וליד הבית שלי אין כל-כך הרבה מקומות חניה. אני מחנה את המכונית שלי צמוד לבית, וגם אם אני מאוד ארצה להחנות אותו בחנייה, פשוט אין דבר כזה, יש אולי ארבע מקומות חניה לכל הרחוב, וכל השאר צבוע באדום-לבן. לפני כמה זמן ראיתי פתאום על שמשת המכונית דו"ח על סך 100 ש"ח. אני רוצה לשלוח מכתב ערעור לעירייה, אך אני לא יודע איך לנסח את המכתב. אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ לי בניסוח המכתב. תודה מראש, ניצן.

אם הבנתי את המצב נכון...

הנדון: היצע החנייה של העירייה בשכונת\רחוב "איקס" מול ביקוש החנייה ע"י התושבים הנני פונה אליך כבוד ראש העיריה מאיר ניצן, רשות החנייה והגורמים המוסמכים מכיוון שקצה נפשנו בחוסר הצדק בשכונתנו, הנני פונה אליך בגלל בעיה חמורה שמקצינה כל כמה חודשים בהתווספות עוד מכוניות לעוד בתי אב, בעיה חמורה של חנייה בשכונתנו\רחובנו, הנני בעל רכב שגר בבית מס' לרחוב איקס, כל יום וערב הנני מגיע להחנות את מכוניתי לאחר חזרתי מהעבודה או סידורים שונים ואינני מצליח למצוא חנייה דקות רבות שמגיעות עד לחצי שעה ויותר, זמן שהוא בלתי נסבל לעיתים שקיימים דברים דחופים או עשייה שנדחית או מתבטלת בעקבות הזמן המבוזבז, איננו יכולים לקבל אורחים או אנשים שנקראים לביתנו באזור איקס חיינו נהפכו לבלתי נסבלים באזור ואנו נסבול בטח מכך בירידת ערך בעקבות המחסור הכבד ללא נשוא בחנייה, ואיננו נמצאים במרכז העיר שגם שם קיים סידור לתושבי האזור למען חנייתם תוסדר כחוק בצד הדרך עם תו חנייה של הרחוב. ההיגיון אומר שלפחות לתושבי הרחוב יהיה חנייה ולא יהיו מאוימים בשכונה מערבית חדשה שתוכננה בקפידה אני מניח ע"י דו"חות חנייה וזמן מבוזבז מתמיד שכופה חיי סבל ובזבוז משאבים פיסיים ונפשיים הנני פונה אליך ראש העיריה ואל רשות החנייה בשמי ובשם תושבי השכונה\רחוב איקס שחתומים על הנספח למכתב הזה שתעשה כל שביכולתך במהירות הנדרשת ובראייתך הבריאה לעיר שלנו כדי לפתור את הבעיה הכבדה שמעיקה על חיינו באזור זה ומדירה שינה מעינינו. הנני מוסיף למכתבי דו"ח פקח שהונח על חלון מכוניתי כאשר חניתי שלא כחוק באזור שכונתי לאחר עוד יום שלא נמצא חנייה קרובה ולא יכולתי לשאת את הנסיעה האינסופית באזור המצומצם כדי למצוא חניה כדי סך הכל להגיע לביתי, נמנעת ממני זכות בסיסית להניח את מכוניתי ולגשת לביתי ודבר זה מפריע לי ולאזרחים רבים מהאזור אשמח לקבל את תשובתך המהירה ולראות את פתרון הדברים המובאים לעיל בברכה **** ****** (תאסוף איזה 50-100 חתימות עם שמות ותוסיף את זה בדף נוסף באזור, תצלם את הדו"ל ותוסיף אותו גם.. אולי תזכה שיבטלו לך אותו או יתייחסו אליו.. אני מקווה שהמכתב שלי פגע להרגשה שלכם והעיריה תשים עליו.. מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע את המשך הדברים והתפתחותם.. תשלח עותקים לעיריה למען מאיר ניצן... ולרשות החנייה, הם יושבים ברחוב ירושלים 1.. אתה יכול לגשת לשם אפילו ,אבל עדיף שתשלח ותחכה לתשובה)

וואוו תודה רבה!

אני בהחלט אקח את הנוסח הזה ואשלח אותו, יחד עם כל מה שכתבת בפסקת הסיום. תודה רבה, ואני מבטיח לעדכן כאן בפורום אם יהיו התפתחויות מעניינות כתוצאה מהמכתב הזה. תודה רבה, ניצן.

בבקשה, על לא דבר :)

תצלם את הדו"ח ותשלח להם כדוג' לבעיה, תאסוף חתימות 50 עד 100 לפחות ותשלח בדף מס' 2 כנספח אל תכתוב במכתב את הפסקה הזאת שרשמתי בסוגריים.. זה נכתב בשבילך בכוכביות תרשום את שמך, ובכל מקום שרשמתי שכונה או רחוב ציין את שם הרחוב או השכונה שלך.. בהצלחה ועדכן בהמשך מה קורה ומה תגובת עירייתנו הנפלאה...

למעלה