מבקש עזרה בעיצוב חדר תינוק יש למישהו רעיונות לצביעת החדר או תמונות / אתר עם תמונות ודוגמאות. תודה !
K kbs2005 New member 31/5/05 #1 מבקש עזרה בעיצוב חדר תינוק יש למישהו רעיונות לצביעת החדר או תמונות / אתר עם תמונות ודוגמאות. תודה !
ד דנדש בפעולה New member 31/5/05 #2 אוקיי אז ככה... יש שלוש צבעים לדעתי במתאימים לחדש של תינוק: ורוד בייבי, תכלת בייבי וירוק בהיר.. ובקשר לתמונות באיקאה יש תמונות ממש מתאימות לילדים קטנים כמו רכבת מצויירת עם חיות ופילונים........כנסי לאיקאה ובטוח שתמצאי משהו שיכול לעזור לך.......
אוקיי אז ככה... יש שלוש צבעים לדעתי במתאימים לחדש של תינוק: ורוד בייבי, תכלת בייבי וירוק בהיר.. ובקשר לתמונות באיקאה יש תמונות ממש מתאימות לילדים קטנים כמו רכבת מצויירת עם חיות ופילונים........כנסי לאיקאה ובטוח שתמצאי משהו שיכול לעזור לך.......
פ פיטנגו4 New member 1/6/05 #4 רעיונות 1. יש פורום הריון בתפוז 2. יש google: תכתוב "עיצוב חדר תינוק" ותקבל רשימה 3. נדמה לי שבאתר של שילב יש חדרי תינוקות.
רעיונות 1. יש פורום הריון בתפוז 2. יש google: תכתוב "עיצוב חדר תינוק" ותקבל רשימה 3. נדמה לי שבאתר של שילב יש חדרי תינוקות.
ד דנדש בפעולה New member 1/6/05 #5 טוב אני מקווה שעזרתי וגם מי שכתב את הרעינות למעלה אז בהצלחה....וסליחה...אני גרועה בקטעה של בנים ובנות
טוב אני מקווה שעזרתי וגם מי שכתב את הרעינות למעלה אז בהצלחה....וסליחה...אני גרועה בקטעה של בנים ובנות
מ מרילן New member 1/6/05 #6 בוא לראות אני מעצבת צבעוניות בסטודיו בחולון ואני מזמינה אותך לבוא להתרשם ממבחר של אופציות לצבעוניות ולקבל טיפים ההסתדרות 201 חולון.
בוא לראות אני מעצבת צבעוניות בסטודיו בחולון ואני מזמינה אותך לבוא להתרשם ממבחר של אופציות לצבעוניות ולקבל טיפים ההסתדרות 201 חולון.
N noga30 New member 3/6/05 #7 החדר של מעין שלי וחוץ מזה אתה מוזמן להכנס לפורום הורים לתינוקות ושם למעלה תמצא גלריה, ובין התמונות שיש שם יש תמונות של המון חדרי ילדים של משתתפי הפורום
החדר של מעין שלי וחוץ מזה אתה מוזמן להכנס לפורום הורים לתינוקות ושם למעלה תמצא גלריה, ובין התמונות שיש שם יש תמונות של המון חדרי ילדים של משתתפי הפורום
M mokile New member 6/6/05 #10 ציורים מקוריים לחדרי ילדים אני ממליצה לך על סדרת ציורים על בדי קנווס בצבעי אקריליק בהתאמה אישית את מוזמנת ליצור איתי קשר [email protected]
ציורים מקוריים לחדרי ילדים אני ממליצה לך על סדרת ציורים על בדי קנווס בצבעי אקריליק בהתאמה אישית את מוזמנת ליצור איתי קשר [email protected]