מבקש עזרה בפרוש שיר שִל אנה וישי

מבקש עזרה בפרוש שיר שִל אנה וישי

mavara משהו, שיר שהתרגום שלו משקפי שמש שחורות... יש למישהו מושג על מה השיר מדבר ולמה היא מתאבדת בקליפ? תודה לכם!

משקפיים שחורים-אנה ויסי

Μαύρα Γυαλιά Μουσική & Στίχοι: Νίκος Καρβέλλας Ερμηνεία: Άννα Βίσση Μαύρα γυαλιά φοράω, στέκομαι σε κοιτάω Πάει ένας χρόνος πια και κάτι Μαύρα γυαλιά φοράω, τι κάνεις σε ρωτάω Άραγε σου θυμίζω κάτι απ ' τα παλιά...... Μαύρα γυαλιά φοράω μέσα στην νύκτα το παίξω φευγάτη, μου λες να τα βγάλω Μα εγώ από γινάτι θα τα φοράω, μ' αυτά θα πεθάνω δεν θα σ' αφήσω να τα δεις ποτέ ξανά Τα δυο μου μάτια τα πρησμένα από το κλάμα πίσω απ' τα μαύρα μου γυαλιά Μαύρα γυαλιά φοράω μέσα στην νύκτα το παίζω φευγάτη, μου λες μη χαθούμε Μου κλείνεις το μάτι και εγώ μένω μόνη στου δρόμου την μέση Να σε κοιτώ να ξεμακραίνεις με άλλη αγκαλιά Με τα δυο μου μάτια πρησμένα από το κλάμα πίσω απ' τα μαύρα μου γυαλιά Μαύρα γυαλιά φοράω, στα μάτια σε κοιτάω Θεέ μου δεν άλλαξες καθόλου Μαύρα γυαλιά φοράω και σου χαμογελάω άραγε σου 'λειψα καθόλου μια φορά משקפיים שחורים מלים ולחן: NIKOS KARVELAS בצוע: ANNA VISSI אני מרכיבה משקפיים שחורים, עומדת ומביטה בך עברה כבר שנה ומקצתה אני מרכיבה משקפיים שחורים, אני שואלת אותך: מה שלומך? אולי אני מזכירה לך משהו מן העבר? אני מרכיבה משקפיים שחורים באמצע הלילה, לשחק אותה "מודרנית לאללה", אתה אומר להוריד אותם, אך אני ארכיב אותם "דווקא", עד שאמות שתי עיני נפוחות מבכי מאחורי משקפי השחורים אני מרכיבה משקפיים שחורים באמצע הלילה, ומשחקת אותה "לא אכפת לי" אתה אומר לי: "נשור על קשר" את קורץ לי ואני נותרת בודדה באמצע רחוב מביטה בך מתרחק בזרועות של אחרת בשתי עיני נפוחות מבכי מאחורי משקפי השחורים אני מרכיבה משקפיים שחורים, אני מביטה בך בעיינך אלי, לא השתנת בכלל אני מרכיבה משקפיים שחורים ומחייכת אליך האם אי פעם חסרת לך תורגם על ידי מורנו ורבנו - אנג'לו שלנו http://www.iliosradio.com/ גרב

למעלה