מבקש עזרה בפתרון תעלומה. מרירות בגבינת סויה.
לא מצליח לפענח את הסיבה לכך שגבינת סויה שהכנתי קיבלה לאחר יום במקרר מרירות בולטת.
רקע: הכנתי אותה משילוב של חל"ס אלפרו אדום + חומץ תפוחים. הוספתי לה 2 כפות שמיר קצוץ, 1/2 כפית מלח, 2 כפות שמן זית ושן שום כתושה.
בתחילה היתה טעימה מאוד. וכאמור, לאחר יום במקרר הפכה מרירה.
מה לדעתכם הסיבה?
לא מצליח לפענח את הסיבה לכך שגבינת סויה שהכנתי קיבלה לאחר יום במקרר מרירות בולטת.
רקע: הכנתי אותה משילוב של חל"ס אלפרו אדום + חומץ תפוחים. הוספתי לה 2 כפות שמיר קצוץ, 1/2 כפית מלח, 2 כפות שמן זית ושן שום כתושה.
בתחילה היתה טעימה מאוד. וכאמור, לאחר יום במקרר הפכה מרירה.
מה לדעתכם הסיבה?