מבקש עזרה בתירגום....

מבקש עזרה בתירגום....

היי, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי ( לפחות בצורה מתומצתת ) לתרגם את הקטע הבא, פשוט אני הולך להזמין את המכשיר הזה והקטע שכתוב שם הוא קצת קריטי. תודה לעוזרים
הנה הקטע שלא לגמרי הבנתי -
A 10% restocking fee applies to the return of a SuperNovaDreamer package. Membership fees, shipping charges, and missing or damaged materials are non-refundable. Please allow us 4-6 weeks to issue refunds.​
תודה שוב.

אני ממש מתנצל, אבל אני חייב תירגום

אני ממש מתנצל אבל מאד מאד יעזור לי אם תוכלו להגיד לי מה אומרים שם ( לפחות נקודות עיקריות ) כי זה לא ממש ברור לי - --------------------------- 1 -------------------------------
Important note: We only ship to the cardholder´s verified billing address. We do not ship to PO Boxes. If either presents a problem please make your order by check or wire transfer.​
--------------------------- 2 -------------------------------
We send orders to the card holder´s billing address only. We verify all credit card billing addresses, domestic and international.​
האם זה אומר שהם שולחים אך ורק לכתובת של בעל כרטיס האשראי ולא לכתובת שאני רושם להם בטופס??
מקווה לעזרה... תודה תודה וסליחה.

justmom

New member
והנה השני

1. הערה חשובה: אנו שולחים [את הפריט המוזמן] רק לכתובת החיוב המאומתת של בעל הכרטיס, בארה"ב או מחוץ לה. איננו שולחים לת"ד. אם שתי האפשרויות מעוררות בעיה, אנא הזמינו באמצעות המחאה או העברת כספים. 2. אנו שולחים הזמנות רק לכתובת החיוב של בעל הכרטיס. אנו מאמתים את כל הכתובות לחיוב של כרטיסי אשראי, בארצות-הברית ומחוץ לה. הסבר - בכל הזמנה אתה מתבקש למלא כתובת לחיוב של בעל הכרטיס )billing address(. בהרבה מקומות אפשר לרשום כתובת שונה ל-shipping address - הכתובת למשלוח. פה - לא. אין לי מושג איך הם יכולים לאמת את הכתובת לחיוב של כרטיס האשראי, אבל מה שזה אומר בתכלס זה שאתה לא יכול לרשום כתובת אחת לחיוב ולבקש שישלחו את ההזמנה לכתובת אחרת.

justmom

New member
בבקשה

"עם החזרת חבילת ה-SuperNoveDreamer ייגבו דמי השלמת מלאי בסך 10%. דמי חברות, דמי משלוח וחומרים חסרים או פגומים לא יוחזרו. אנא הביאו בחשבון 4-6 שבועות ל(ביצוע) ההחזר הכספי."

ואווו ממש ממש תודה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

באמת תודה על התירגום ממש ממש עזרת לי!
בקשר לכתובת המישלוח קראתי אחר כך שהם כותבים שאם אני רוצה שהמישלוח ישלח לכתובת שונה מזו שמופיעה בפירטי כרטיס האשראי שלי עלי להתקשר לבנק שלי ולבקש להוסיף את הכתובת הנוספת לפירטי כרטיס האשראי והם אומרים שהם ממש יתקשרו לבנק כדי לברר את הפרטים! ( הוספתי את הקטע בתחתית ההודעה ). אני ממש לא מבין את ההגיון בזה, מה לעזזל איכפת להם לאיזו כתובת הם שולחים את המכשיר כל זמן שהם מקבלים את הכסף?? ואם אני רוצה נגיד שהם ישלחו את זה למישהו בדואר בתור מתנה כשהתשלום עלי? איזו סיבה יש שזה יפריע להם? ממש לא מובן לי הקטע הזה... ממש ממש תודה
ואולי אני יחזור בהמשך במקרה הצורך

Alternate shipping address Add $15 to ship to an address other than the cardholder´s billing address. Note your shipping address under "special instructions". Call your bank and add the alternate shipping address to your credit card account. We will contact your bank to verify the address​

למעלה