מבקש עזרה דחופה!!!!!!!

כרכומית

New member
מבקש עזרה דחופה!!!!!!!

האם משהו שמע על רופא סיני מקרית אונו המציג עצמו כד"ר לו הטוען שיכול לרפא מסרטן הריאות??? אשמח לדעת פרטים כי אימי חולה בסרטן ונראה לי כי מדובר בסחיטה וברמאות. שכן אימי מאד מאמינה לו אך הוא דורש ממנה סכומי כסף אדירים(כ-15000$)בכל חודש. אודה מראש למי שיכול למסור פרטים בעניין.

rona39

New member
ניסים ונפלאות

היי עד כמה שידוע לי, אין ניסים ונפלאות, עד כמה שרצינו. הרפואה הסינית יכולה לעזור בתופעות לואי , אולי למנוע, אבל לא לרפא. המון בריאות רונית

אישית זה נשמע לי

קצת מפוקפק. ולאו דווקא בגלל ההבטחות הגדולות אלא בעיקר בגלל סכום הכסף האסטרונומי שנדרש כאן. מעורר אצלי ספק מאד גדול לגבי אמינות אותו מטפל. והנסיון שלי עד היום עם מטפלים אלטרנטיבים, הם מאד נזהרים במיוחד כשזה מגיע לסרטן, חלק מהמטפלים אף דוחים מטופלים חולי סרטן כיוון שטיפולים מסוג מסויים עלול להזיק (גישות שונות של המטפלים). אם אמא שלך מתעקשת לקבל אצלו טיפול כי היא מאמינה שזה מה שירפא אותה וזה הסכום שהיא מוכנה להוציא, אז אולי כדאי שהיא קודם תעשה הסכם איתו, שקודם יירפא לה את הסרטן ואחר כך היא תשלם לו (בדואר קוראים לזה cash on delivery - זתומרת - תן ת'סחורה ואז תקבל את הכסף). אנשים שנמצאים במצב כזה, עלול להביא אותם לעשות מעשים שנראים נואשים אולי, מעשים שבמצב אחר של שגרת חיים רגילה הם לא היו עושים בכלל. אז זה טוב מאד שאת שם ויכולה לתת לה דעה שונה ופרספקטיבה אחרת על העניין.

כרכומית

New member
תודה לכולכן על ההתיחסות

אז.. כנראה שבאמת מדובר בנוכל, שניצל את התקוה של אימי לחיות והיא נותרה מבולבלת וחסרת אונים בשל הרצון לחיות וחוסר היכולת לשלם את הכסף. עברו עליה יומיים קשים, אך נראה שהבינה שמודבר בנוכל שיהיה לכולכם החלמה מהירה

למעלה