מבקש עזרה --הוצאה לפועל

vilu

New member
מבקש עזרה --הוצאה לפועל

שלום. אני מקווה שיש מי שיכול לעזור ביעוץ ואולי יותר מיעוץ. לפני כמעט שנתיים נקלעתי למצב כלכלי קשה. היו לי שני חשבונות בנק .אחד על שם של אחי. ואחד חשבון חברה בע"מ. בחשבון של אחי הבנק חייב לי סכום גדול על החזרי עמלות וכל מיני טעויות שעשו. בחשבון החברה יש מינוס של כמה עשרות אלפי שקלים. סוכם עם מנהל הבנק בזמנו שהסכום שהבנק חייב לי בחשבון של אחי יועבר לכסות את המינוס בחשבון החברה. ועוד תשאר יתרה מכובדת. מאחר ונקלעתי למצב של דיכאון לא טיפלתי בשום נושא כספי מאז נקלעתי למצוקה כלכלית. הנה הבעיה : לפני כשבוע בישר לי אחי שעל דלת הבית של ההורים הודבקה מעטפה ובה הבנק תובע אותי למשפט על החוב של החברה. עברתי לגור אצל חמי עקב מצבי הכלכלי, והם כנראה לא מצאו אותי אז שמו את המעטפה בבית ההורים. מה עושים? הבנתי שיש לי 30 יום להגיב ? אני ממש לא יודע מה לעשות. כל הסיפור היה צריך להגמר בכך שהבנק יעביר את הסכום שחייב לי לחשבון החברה, וכנראה עכשיו הם מתכחשים לכך. איך אני יוצר מזה ? הבנק חייב לי יותר ממה שאני חייב בחשבון החברה ? מה לעשות ? אין לי את הכוחות הנפשיים להוצאה לפועל אף על פי שאני לא חייב לבנק שקל אחד. מי יכול לעזור ?

vilu

New member
מה ? אין תנועה בפורום הזה ?

או שאף אחד לא יודע לענות לי ? אני מבקש מאוד מכל מי שיש לו ידע בנושא או שיכול לעזור לענות פה או לשלוח לי מסר. תודה רבה.

vilu

New member
אנשים ! אין אף אחד שיכול לעזור ?

בטוח שיש כאן מישהו שנקלע למצב דומה ? או איזה עו"ד שמבין בתחום ? סתם מישהו ?

vilu

New member
ברוב יאוש נסיון אחרון לקבל עזרה

האם יש מישהו עם נשמה טובה שמוכן להקדיש כמה דקות ולנסות לעזור ? אל תתעלמו מההודעה שלי כל עזרה תתקבל בברכה אני מקווה שהפעם מישהו יענה תודה

למעלה