מבקש עזרה וייעוץ

מושי1

New member
מבקש עזרה וייעוץ

לפני כשנתיים אשתי הייתה במהלך הריון ביקרנו אצל רופא הנשים שלה מידי חודש , והוא עשה לה בדיקות ונתן לה מולטי ויטמין להריון וזהו , אמרתי לרופה בכל פעם שיש לי חשש מבריחת סידן , אך הוא אמר שזה בסדר... בפועל אחרי הלידה היא שברה את הגוו מרוב שהיה לה חוסר סידן חריף ביותר וזאת אחרי שגם אחרי לידה היינו בבדיקות אצל רופא הנשים ואמר הכל בסדר... רק חודשיים אחרי ששברה את הגוו הרופאים גילו שיש לה חוסר סידן חריף ואמרו להפסיק מיד את ההנקה כי אין לה סידן ...
כעת בקשר לאבי : הוא עישן כ25 שנה משנות החמישים עד שאושפז כמה פעמים עם דלקת ראות חריפה ... בתיקו כתבו הרופאים אז, המחלה : "מעשן כבד" ... הייתה לו "שחפת ריאות" ולכן הוא הפסיק לעשן . עד היום הוא כל הזמן משתעל וסובל מהריאות כמעט נחנק , אין לו מספיק חמצן בלילה ובכלל , אדם כבן שבעים כיום . שאלתי : לגבי שני המקרים האלו , אני מרגיש שנעשה עוול ואני מעוניים לתבוע . לא יודע בדיוק את מי ואיך ... לגבי אשתי , את הרופא , את קופת "מכבי" ? ואני צריך עו"ד טוב לזה , איך אדע את מי ? לגבי אבי : אני חושב לתבוע את חברות הסיגריות של אז שנות החמישים שלא טרחו להזהיר אדם צעיר ובריא שכתוצאה מעישון הוא ישאר כמעט בלי ריאות ... ואולי טרחו גם להבהיר שסיגריות משפרות את הבריאות , צריך לבדוק ... שוב : את מי אני יקח שיתבע עבורי ??? תודההה

יא

New member
רפואה ומשפט

שלום רב, בקרב עורכי דין, קיימים כאלה המתמחים ברשלנות רפואית. אם אשתך תחליט להדגיש תביעה בגין האירועים המפורטים בפנייתך, חשוב כי תעשה כן באמצעות עורך דין המתמחה בתחום האמור. אציין, כי לאור הידע הרפואי הרב שעל עורך הדין להפגין עת הוא מטפל בתביעות כאלה, ייתכן ונכון יהיה מצדכם לשכור עורך דין מאיזור המרכז, אשר כל תחום מומחיותו ברשלנות רפואית. לעניין אביך, הרי בעתונות מתפרסמות מדי פעם בפעם ידיעות על תביעות יצוגיות המוגשות כנגד יצרני ו/או משווקי סיגריות. אני מציע לך לעקוב אחר פרסומים אלה, דרכם תוכל ללמוד על הליך ´התביעה הייצוגית´. בברכה, יהודה אוסטרומצקי, עו"ד

למעלה