מבקש עזרה להכנת צלי בקר בתנור לראש השנה
שלום לכם
יש לי מספר שאלות ואודה על העזרה
1. אני מבקש מתכון להכנת צלי בקר בתנור לחג ( בלי יין)
2. באיזה חלק להשתמש ( מספר 5? 6? כתף?)
האם אפשר לשחק בין חלקים
נניח שמתכון למספר 5 האם אני יכול סתם לעשות עם 6 ?
3. כמה זמן ? ( ואיך ממירים משקל =/זמן
כלומר אם נניח המתכון הוא ל-2 קילו וקניתי שני חלקים של 1 קלו
או נניח 1 של 3 קילו מה זה אומר מבחינת זמנים )
4. מה עדיף נתח של 2 קילו או שניים של 1 קילו שמכינים יחד ?
5. איך אני יכול לשלב תפוחי אדמה באותו הסיר
6. אשמח גם ללמוד מהמבינים מה עדיף תנור או על גז?
לי נראה שתנור כי קצת יותר קשה ליפול
נניח אומרים לי שים 4 שעות על 120 מעלות זה יותר ברור
מ- 4 שעות על אש בינונית נמוכה או בביעבוע עדין
אלה הגדרות קצת לא מדוייקות הייתי אומר
בין העונים נכונה יוגרל סט שאלות נוסף בנושא אחר
סתם
סליחה על החפירה ותודה מראש למי שיעזור
שלום לכם
יש לי מספר שאלות ואודה על העזרה
1. אני מבקש מתכון להכנת צלי בקר בתנור לחג ( בלי יין)
2. באיזה חלק להשתמש ( מספר 5? 6? כתף?)
האם אפשר לשחק בין חלקים
נניח שמתכון למספר 5 האם אני יכול סתם לעשות עם 6 ?
3. כמה זמן ? ( ואיך ממירים משקל =/זמן
כלומר אם נניח המתכון הוא ל-2 קילו וקניתי שני חלקים של 1 קלו
או נניח 1 של 3 קילו מה זה אומר מבחינת זמנים )
4. מה עדיף נתח של 2 קילו או שניים של 1 קילו שמכינים יחד ?
5. איך אני יכול לשלב תפוחי אדמה באותו הסיר
6. אשמח גם ללמוד מהמבינים מה עדיף תנור או על גז?
לי נראה שתנור כי קצת יותר קשה ליפול
נניח אומרים לי שים 4 שעות על 120 מעלות זה יותר ברור
מ- 4 שעות על אש בינונית נמוכה או בביעבוע עדין
אלה הגדרות קצת לא מדוייקות הייתי אומר
בין העונים נכונה יוגרל סט שאלות נוסף בנושא אחר

סתם
סליחה על החפירה ותודה מראש למי שיעזור