מבקש עזרה מיודעי דבר

dani1903

New member
מבקש עזרה מיודעי דבר

אני מחפש רכב אוטומטי קומפקטי (קטן) 1600 עם סאן רוף בתקציב 50-60 אלף אני נדלקתי על רובר 216 אבל אמרו לי שהיא לא אמינה וקשה למכירה איזה הצעות יש לכם על מנת לפתור לי את הדילמה העמוקה כי כמו שאתם יודעים אוטו זה לא סתם קניה בסופר אוטו זה זה מין אישה או שאתה אוהב אותה או לא . אודה לכם על הזמן שתקדישו לי . דני.

drorzi

New member
אני מת לדעת למה החור בגג כלכך משנה

וגם אם כן, תוריד מהתקציב 3500 ש``ח ותתקין בגנות לכל רכב שתמצא. לפי הבחירה שלך ברובר הייתי ממליץ אולי על סיוויק האצבק, פונטו 75HDS אולי, פזו 106 אולי, ואולי עוד דברים אבל קודם אתה תענה : מה חשוב לך חוץ מחור בגג ואוטומט * אמינות ? * סחירות ? * הנאה בנהיגה ? * בטיחות ? * דאווין ? * גודל ? * איפה האוטו יחיה הכי הרבה (עיר/מחוץ לעיר) * לכמה אנשים דרור זי שמנסה למצוא פתרונות אבל צריך יותר מידע

אילן די

New member
כי סאן רוף = כיף

היות ובארץ (ובכלל) קונברטיבלים הן כל כך יקרות, יחסית לגרסאות הקופ/סדאן/האצ`בק/וואטאבר של האוטו. הסאן רוף זה פתרון לא רע. אגב 3500 ש``ח יקנו לך סאן רוף חשמלי ?!?

dani1903

New member
מזל טוב גם ממני

אני רואה שכולם מאחלים לך מזל טוב כנראה שאתה מנהל חדש בפורום הזה אז בהצלחה גם ממני ותודה שאתה עוזר לי ולאחרים.

66

New member
בלי לפגוע

נכון שזה מוסיף ליופי ברכבים מסויימים אבל אם זה מה שחשוב לבן אדם אז זה גם אומר משהו על האופי

dani1903

New member
ל-66

אז ככה אם לא היית שחצן אז היית קורא את כל מה שרשמתי ועניתי לדורזי והיית מבין שאני הייתי רוצה גג נפתח אבל אין לי תקציב מתאים לאחת כזאת חדשה ואני לא אתפשר על שנת 91 -95 אז אני מתפשר על חלון בגג. שזה גם כייף אל תבקר לפני שאתה מכיר אנשים כי: זה מראה על אופי של אדם ולא החלון בגג תודה וקבל את זה באהבה לא בשנאה

66

New member
שחצן אני ממש לא

ואין שום שינאה רק הסברה. הבעייה היא ה``נהגים`` ששמים וילונות, חלונות כהים וכל מיני ``קישוטים``. אותם אנשים יבזבזו הון על כל מיני שטויות שפוגמות בבטיחות (גם סאנרופ פוגע בבטיחות כי הם נוסעים כשהידיים בחוץ עושות זין לחברים שלהם ואיזה פאטמה מוציאה את הגוף שלה משם) במקום לשים את ההון הזה על בלמים, בולמים או כל דבר אחר. אני מאוד ביקורתי ואני מתנצל מראש אבל שתדע שלהכל יש לי הסברים ואני שוב מתנצל אם אני נשמע מגמתי. ודרך אגב, מתי בדקת בולמים ברכב שלך?

dani1903

New member
תשובה לדרורזי מדני

תראה קודם אתה צודק מה באמת חשוב לי חור בגג אז ככה הייתי מת לגג פתוח אבל אני לא אתפשר על שנה נמוכה והתקציב שלי לט מאפשר לי משו פתוח בשנים מתקדמות אז ככה שאני מתפשר ,שאלה כשאלו אותך האם ב-3500 ש``ח זה גג חשמלי אני לא כל כך הבנתי את התשובה שלך. עכשיו אני אגיד מה באמת חשוב לי: רכב קטן (קומפקטי) אוטומט רגיל לא בא בחשבון,אמין,שומר על ערכו,לעיר ת``א,נפח 1600 לא יותר אבל גם לא הרבה פחות,מה עוד.... אבל בכל זאת מאד בא לי על סאן רוף(או כמו שאתה אומר חור בגג). אתם עושים עבודה נהדרת ותודה על תשומת הלב אתה ממש נחמד שאתה מנסה לעזור לי. תודה דני.

drorzi

New member
אז ככה

אני כמובן אומר בחיוך חור בגג, התכוונתי שמושב גנות עושים עבודה מצויינת וחורים שם עולים בין 3500 לחור פשוט לא חשמלי ורק כלפי מעלה ועד 8000 לחור חשמלי שנפתח לכל הכיוונים. לרובר אין שוק, אני לא בטוח אם זה בצדק, אבל מכיוון שגם עכשיו וגם שתמכור לא יהיה לה שוק זה אמור להתקזז לדעתי, עד כמה שאני יודע המכלולים הראשיים זה הונדה סיווק והם אמינים, אני חושב שתשקול אולי יפאנית בגלל שחשוב לך אמינות, הצעתי סיווק, גם קולט (מיצובישי) בא בחשבון אירופאיות יהיו קצת פחות אמינות אם כי לא אסון אבל 1.6 אוטומט יהיה קשה למצוא (רנו קליאו למשל אבל היא עגלה) פזו 306 נפח 1800 אוטומט יכולה להיות בחירה מצויינת אבל אתה לא רוצה מעל 1600 (למה ?) אני חושב שנגמרו לי הרעיונות כרגע, למישהו יש עוד ? אם יש לך רכב ספציפי תשאל עליו וננסה לעזור שוב דרור זי

66

New member
פיז`ו

ואם אתה באמת מחפש משהו טוב לנהיגה אז סיטרואן וולקן יותר זולה אבל גם היום בין הטובות ביותר

למעלה