מבקש עזרה ממי שמבין ויודע

alonpaz

New member
מבקש עזרה ממי שמבין ויודע../images/Emo53.gif

אני נכה 100% בנכות כללית 100% שירותים מיוחדים 88% ניידות ויושב בכיסא. אני צריך להתקין מיתקן לכיסא ברכב. האם מישהו יודע מה פצדורה וכמה זמן לוקח עד שהמיתקן יהיה ברשותי, כמה נותנים מביטוח לאומי לרכישת המיתקןוכמה עלי להוסיף, האם יש תוספת בקיצבה, ברצוני להתקין מתקן לכיסא בפגג´-כמה עולה, איכן ניתן להתקין מתקן כזה ושיהיה אמין ומוכר. מאוד חשוב לי לקבל את תשובתכם. תודה מראש אלון

יהוד

New member
הצעה

שלום לך למה שלא תפנה למוסד לביטוח לאומי ? הם ודאי ישמחו לעזור לך - בתום השביתה שלהם אגב, נודע לי כי יש אפשרות לפנות אלהם באמצעות האתר שלהם באינטרנט בהצלחה וכל טוב

nehama7

New member
רכישת מעלון לגג

אנחנו יודעים רק לגבי מעלון לגג (גוטליב). צריך לבקש ממחלקת ניידות בביטוח לאומי במקום מגוריך. ממלאים טפסים. קונים וחוזרים לביטוח לאומי עם הקבלה. לנכה עם 100% ניידות, ביטוח לאומי משלם ישירות למתקין75%. הנכה משלם 25%. בהצלחה.

alonpaz, אתה זכאי לקבל מעלון

ראשון מהמל"ל. ישנה השתתפות קטנה של כ-5 אחוז. פנה לביטוח הלאומי באזור מגוריך, למחלקה לניידות. שלח להם בפקס את אחוזי הנכות שקבלת בניידות רכב. ובקש אישור למעלון. מלא טפסים כפי שכתבה נחמה7 ישנם מספר מעלונים. מעלון שמקפל עבורך את הכסא ומעלה אותו לגג המכונית במתקן מיוחד. ישנו מעלון שאם הנך עצמאי, אתה יכול לחברו ע"י תפס אל המתקן והוא מועלה בלחיצת כפתור אל גג המכונית. קיימת גם זרוע שלוקחת את הכסא אל תא המטען של הרכב. זרוע זו יקרה הרבה יותר וצריך לקחת בחשבון שתא המטען לא יהיה זמין למטרות אחרות. עלות מתקנים על גג המכונית כ-13,000 ש"ח +-, גוטליב למיטב ידיעתי מתקינים עם קביעת פגישה טלפונית, יום או יומים מיום הבקשה. לעיתים באותו יום בעיקר עם צבע המכונית לבן. אם המכונית צבעונית, עליהם להכין מעלון בצבע זהה. מטבע הדברים לוקח יותר זמן. אורך ההתקנה כ-4-5 שעות כאשר עליך להיות במקום לצורך התאמה אישית. המקום נגיש ויש במקום שירותים. פרט לגוטליב יש את הידרופיקס, משעל ואם החמצתי משהוא, סליחה. אינני יכולה להמליץ על זה או אחר. נ.ב. אם יש לך גם כסא ממונע, ישנה אפשרות בגוטליב להתקין 2 תופסנים. אחד מעלה את הכסא הרגיל. שני מעלה את הממונע שוקל גם 48 ק"ג בתנאי שהוא מתקפל. חומר למחשבה.

למעלה