מבקש עזרה

turchoice

New member
מבקש עזרה

בס"ד הי, קוראים לי במבה אני בכיתה י', השנה עליתי. ניסיתי להסתכל בכל הפורומים ונראה לי שבחרתי בזה, שהכי קרוב לאי ההבנה שלי יש ילדה בכיתה שלי, מאוד מיוחדת ומופנמת. אני גר באיזור מודיעין ירושלים והסביבה. לומד בפנימיה קרובה לאיזור יקנעם בת שלמה וכו', אנחנו מדברים על כל מיני דברים באופן אישי וגם חברותי, יש בנינו קשר קרוב, לא רומנטי. איכפתי.וקרוב דיברנו על זה שהיא רוצה לדבר עם איש מקצוע, פסיכולוג כזה שיוכל להיות מישהו שיקשיב לה וייתן לה להרגיש שהוא שם רק בשביל לשמוע את מה שהיא מחזיקה בבטן. קודם כל, אני רוצה לבקש אם מישהו יודע על פסיכולוג או פסיכולוגית, היא אמרה לי שאין לה העדפה בין בחור לבחורה, אני יודע שפסיכולוג זה מקצוע מאוד מורכב, ובכל זאת יש לי חששות אישיות לגבי אדם, שיוכל לנצל, אז אני רוצה אם אפשר, עצה על אדם שאתם מכירים. אדם שיש עליו מילה חמה, מניסיון אישי אולי. אני מכוון לאיזור זכרון יעקב, חדרה, יקנעם, בת שלמה. חיפה, נתניה. אני ממש מפחד שיקרה לה משהו מאיזה אדם שיתקרב אליה, ואז יפגע בה מרצון טוב. אני מרגיש שבאופי שלה, אדם כזה יקרע לה את האמונה בבני אדם. היא אומרת שהיא לפעמים ממש מנסה לאמר, ושולחת רמזים קטנים שישמו לב, חברים, אנשים שקרובים לה, ואף אחד לא שם לב, חשבתי שזה קשה לראות משהו שאתה מנסה להכניס כל הזמן בפנים ושלא ידעו, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אבל רוצה שהיא תמצא אדם שישאל אותה, וישים לב. והיא תרגיש שהיא בוטחת בו, היא לא רוצה לבקש מההורים שלה כי היא מרגישה שהיא חיה איתם, והם לא שמו לב בעצמם. אז היא לא מוכנה, אני מפחד עליה, ומאוד רוצה שתהיה מאושרת ושמחה מאוד מבפנים. אני יודע כמה זה מתיש לנסות לרמוז ושלא מבינים אותך, אפילו שהרמז קטן, אבל זה שואב ממך כוחות יוצאי דופן, אם מישהו או מישהי יכולים לכוון על אדם כזה שהם מכירים, או יודעים באופן אישי. אני אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה לרוצים לעזור. לילה טוב,

גאוי 7

New member
בשלב כזה אני ממליצה

הכי מעורר אמון זה לערב רופא משפחה, בדרך כלל דמות אמינה ומעוררת אמון בסיסי. אפילו אחות של קופת חולים רגיל אבל איכותית וטובה יכולה לסייע כאשה מול נערה , ולתווך עם הרופא.

גאוי 7

New member
ואני רומזת שלזמן קצר

ניתן להסתייע דרך רופא משפחה במרשם לתרופה שמשפרת בטחון עצמי , חדות החלטה, ונוגדת פחדים . הרבה אנשים היום מסתייעים בכך לתרופות משבר , זה דבר מאד נפוץ כי לעתים תקופת ההתבגרות מוגדרת כזמן משבר והרבה נוער עובר תקופה קשה . במיוחד אם אין תמיכה בבית.

turchoice

New member
אני אגיד לה

בס"ד תודה רבה קודם, ואני אחכה לה לשמוע מה היא חושבת על זה

גם אני תומך בפניה לרופא המשפחה

יש איזה שהוא מיקסם שווא, שבעיות פותרים בהכרח באמצעות הוצאה כספית. אני מסכים לגמרי עם גאוי שמוטב לפנות לרופא המשפחה ו/או לקופת החולים שבה מבוטחים. בדרך כלל השירות הפסיכולוגי שנותנות קופות החולים הוא טוב, מהימן ויעיל. אילו היתה חברתך יכולה להגיע לתל-אביב- כי אז היינו שמחים להעמיד לרשותה ייעוץ פילוסופי ללא תשלום.

hineta

New member
היי

אין לי המלצות, אבל תהיתי אם אולי היא רומזת לך לשאול בעצמך מה קורה אצלה ולשים אליה לב אפילו יותר? בכל מקרה, כדאי תמיד שתהיה רשת כמה שיותר רחבה של אנשים לפנות אליהם, גם איש מקצוע ובכל זאת גם אנשים שהיא סומכת עליהם מתוך החברים והמשפחה.

turchoice

New member
חח בלי קשר

בס"ד דיברנו על זה לפניי ששאלתי, אבל את ממש חכמה באמת חכמה

למעלה