מבקש עזרה

alonpaz

New member
מבקש עזרה

1. אני מחפש לדוד שלי (נכה פוליו) מעלון למדרגות עד 7 מדרגות יד שניה. אם מישהו יודע מאיכן ניתן להשיג כזה אודה לכם! 2. לחבר שלי יש מעלון למדרגות, הוא התקלקל לו והחברה שקנה מהם מנצלים את הבעיה ודורשים ממנו 450 ש"ח רק על ביקור בלי תיקון - הם מנצלים את הנכה שתקוע בבית ולא יכול לרדת. הייתי מבין אם היו דורשים 100-150 לביקור (וגם זה יקר), אבל 450 רק על בדיקה? איפה שמענו דבר כזה - בושה לחברות שכאלה. היום הוא תקוע בבית ולא יכול לצאת כבר כמה ימים. מישהו מכיר חברות שאפשר לפנות אליהם שיכולים להציע מחיר זול יותר? או פיתרון אחר בשבילו? אשמח לתגובות מהירות.

לאלון!

אני מכירה את חברת "שיקומית", ממרכז הארץ שמציעה פתרונות מסוגים שונים לאנשים עם מוגבלויות, תלוי, כמובן, בסוג המגבלה, מחר בערב אני אתן לך מס´ טלפון כדי שתוכל לפנות אליהם, ולברר איתם את מה שיש להם להציע, ליאת.

alonpaz

New member
השאלה האם יש להם טכנאים לתיקון...

מחיר סביר. תודה ליאתי

לאלון!

יש ל"שיקומית", צוות טכנאים שבאים לתיקון, ראיתי זה בחממה שלי, [הכוונה לביה"ס שלי], לגבי המחיר, אתה תצטרך לברר בעצמך, כי אני לא מתמצאת בתחום זה של המחירים. כפי שכתבתי לך, מחר תקבל את מס´ הטלפון שלהם, ואז תהיה חכם יותר, ליאת.

גם לי יש מעלון בבית ויש לי חברת

מעולה שנותנת לי שרות כל השנה בעלות של 75 שקל לחודש לא כולל חלקים. הם מאוד אמינים. חב´ שפר מעליות בע"מ 03-5569685 תבקשי לדבר עם יעקב הו בעל החברה ותומרי לו שאני (איציק בימקה מגבעתיים) שלחתי אותך, תקבלי יחס מעולה. בהצלחה איציק

לאיציק ואלון!

אני שמחה על האינפורמציה שהוחלפה ביניכם. אלון, אני מקווה שתדע להשתמש באינפורמציה בתבונה, ולבחור עבור דודך, את החברה הטובה ביותר שתתקין לו את המעלון, ותספק גם שירות טוב, בהצלחה!!!, ליאת.

nir y agus

New member
שאלה לי אליכם- מה זה מעלון?../images/Emo183.gif

ונקווה שדודך יידע רק נחת.

לניר!

מעלון זה מתקן מיוחד שבעזרתו אנשים עם כיסאות גלגלים עולים לרכב גבוה, ו/או לבית שנמצא בקומה גבוהה במיוחד, המכשיר כבד מאוד, ומסוגל להכיל כיסא גלגלים אחד. אני מכירה את זה מההסעות שהיו באות לביה"ס שלי. זה טוב במיוחד לאנשים שאינם יכולים ללכת, וגם לאנשים שלא רוצים שירימו אותם כדי למנוע מבוכה, ליאת.

nir y agus

New member
אינמופרציה מעניינת...../images/Emo183.gif

תודה לך אני אשמח ליותר אינמפורציה בעתיד...

לניר!

אני מתנצלת. אני מקווה שעם הזמן אלמד להיות פחות רשמית והרבה יותר פתוחה, אני חדשה בניהול פורום, ולכן, מטבע הדברים, זה ייקח לי קצת זמן, ליאת.

nir y agus

New member
אני אתן לך זמן....../images/Emo183.gif

מנהלים הם לא רובוטים ששומרים על רשמיות- "כן אדוני לא אדוני"....

nir y agus

New member
אין בעיה ליאת../images/Emo183.gif

לפחות הגידי את גילך..... מה יש אסור?

למעלה