מבקש עזרה!!!

victor63

New member
מבקש עזרה!!!

אני גרוש מאישתי ובהוצאה לפעול יש לי חוב לאישתי שעומד על כ 70000 שקל הסיבה לחוב העצום הזה נעוצה בעוול מישפטי שנעשה לי אבל אין מה לעשות ואני יודע שאני חייב לשלם ויש בי רצון לשלם אך הבעיה היא שאני אב לשני ילדים וצריך לפרנס אותם והרשמת של הוצאה לפעול קבעה שעלי לשלם את כל הסכום במזומן ובמכה אחת דבר שאין ביכולתי לעשות אז שאלתי היא האים אפשר לפרוס את זה ועלי לציין שגרושתי הנה רוצה להתפשר איתי ולהקל עלי היא רוצה לנקום בי ובילדים יש עוד שבה אני יכול לשלם את הסכום וזה על ידי מישכון הבית שהוא הנכס היחידי שנותר לי וגם זאת אני לא יכול לעשות משום שעל הבית יש עיקול אז איך יוצאים מהתסבכות????? אשמח לקבל תשובה תודה!!!

הגש בקשה לפשט"ר

הגש בקשה לפשיטת רגל ואז סביר להניח כי חוב המזונות עד למתן צו הכינוס יכלל במסגרת החוב המכונס . אולם אין בכך כדי לפגוע בחוב המתחדש שלאחר אותו מועד דהיינו תשלומי המזונות הנוספים, לגביהם צריך להגיש בקשה לבית משפט המוסמך אם יש שינוי בנסיבות

חוב מזונות

חוב מזונות אינו מצטרף לחובות רגילים ולפיכך לא תהיה ישועתך מדרך זאת. יחד עם זאת, קיימת פסיקה חדישה בנושא חובות מזונות מצטברים. ראוי ורצוי לפנות לעו"ד המתמצא בנושא.

למעלה