מבקש עזרה

מבקש עזרה

שלום שמי אלעד. אני בכיתה י'א ואני מדריך בתנועת נוער שנקראת "מכבי צעיר" את שכבת ח'. לקראת יום השואה הקרב, אני מחפש קטע, סיפור, או כל דרך דומה כדי להעביר להם את הנושא הענק הזה. אודה לכם אם תוכלו לקשר אותי לקטעים, סיפורים, מאמרים וכו' שמעבירים איזשהו מסר כזה או אחר, שקשורים לשואה וגורמים לנו לחשוב. כל סוג יתקבל בברכה.תודה מראש.

skito

New member
היי אלעד

בדקת את הקישורים שבסרגל הכחול? במידה ולא נסה אותם. אני מאמין שבהמשך תקבל גם כאן תשובות. בהצלחה!

אלעד

אני מצרפת לך קישור לחומרים רבים. אודה לך מאד אם תספר לנו על הפעולה ועל תגובות החניכים. מדריכים רבים יוכלו ללמוד ממך. בהצלחה וכל טוב!

הצעות עמלנט לפעילויות יום השואה

עברתי על הפעילויות שמציעה עמלנט לזכר השואה. מוזר... אולי דעתי משוחדת, היות ולי לא צריך לעשות שום פעילות יום השואה, כי לנו היה מספר על הזרוע בביתי מיום הולדתי. אבל מעניין מה דעת החברים הנכבדים של פורום ההנצחה, באשר לפעילויות השואה לילדים ולנוער, ובאופן ספציפי למובא באתר עמלנט. מיכל.

ואם כבר...

הזכרת את נושא הלימוד של השואה לבני נוער...אני "דור שלישי" לשואה...סבא וסבתא שלי הם ניצולי שואה. סבתא שלי, שהייתה בעברה מורה האמינה מאוד בחינוך ובגלל מה שעברה, היא ניסתה להעביר לי בצורה הטובה ביותר את המורשת שלה ועיקר על השואה. סבי נפטר לפני כחצי שנה, ואליו הייתי קשור מאוד. אולי הכי קשור. אבל רק כשגדלתי התחלתי להבין מה סבא וסבתא עברו. מכל המורים שהיו לי בחיים, הם היו המורים לחיים. במסגרת התנועה שאני חבר בה, "מכבי צעיר", חשוב לי מאוד להנציח את השואה לבוגרים (ז' - יב') ולחניכים (ג'-ח'). רק רציתי לשתף אותכם קצת..כל החיים למדתי על השואה, שמעתי סיפורים, ראיתי סרטים ותמונות, והיום אני כבר מנסה "ללמד" אחרים....אז זהו ומקווה שיגיעו עוד הצעות לבקשה שביקשתי מקודם..

למעלה